marți, 22 septembrie 2009

Mesaj de la domnul lt.col. Sovan Dan

sunt lt. col (r.) Sovan Dan, va rog sa-mi permiteti de a adera la asociatia d-stra ca militar disponibilizat si pensionat anticipat, care in momentul de fata lucrez ca profesor calificat titular in urma reconversiei profesionale si a unui examen dur sustinut la nivel national.Ca si d-stra sunt afectat de masurile recente ale actualului guvern condus de premierul E. Boc.
Este momentul de a strange randurile si de a ne apara drepturile muncite si castigate in mod cinstit, pe toate caile.
Desigur ca vor veni vremuri grele si pentru cadrele militare active, care din pacate se multumesc cu salariul relativ bun si nu ne sprijina de fel in demersurile legitime depuse de noi.
Pentru inceput am depus un memoriu la institutia Avocatul Poporului pentru a seziza Curtea Constitutionala a Romaniei de neconstitutionalitatea masurilor restrictive de interzicere a cumului pensiei cu salariul in cazul cadrelor militare disponibilizate, dar trebuie sa ne asteptam si sa fim pregatiti de a lupta in continuare pentru ce este mai rau.
Daca cunoasteti un avocat bun care sa ne sustina cauza in justitie ar fi bine sa il contactam pentru a epuiza caile legale din tara inainte de a apela la CEDO.
Cu respect sa auzim de bine !