vineri, 7 mai 2010

In atentia nemembrilor SCMD: ACUM NE CREDETI?

Ne-am lamurit, in sfarsit, cine sunt nesimtitii. Dl. Traian, zis si “”sa traiti bine””, ne-a lamurit: nesimtitii suntem noi, toti cei 22 de milioane de cetateni ai Romaniei (mai putin cateva mii de privilegiati, hoti, agenti si plevusca politica), pentru ca indraznim sa existam. Adica sa traim, pur si simplu.

Ceea ce SCMD avertiza inca din octombrie trecut, azi se intampla. S-a renuntat la mascarada cu militarii, s-a renuntat la minciuna cu “”sabia dreptatii”” – guvernantii au hotarat ca toate pensiile, fie ele civile sau militare, se dovedesc nesimtite, pomeni, sau, mai nou, de lux. Ca urmare, toate vor fi diminuate drastic. Ca si ajutoarele de somaj, alocatiile copiilor, bursele studentilor, ajutoarele pentru cei cu dizabilitati, pentru ca toate s-au dovedit a fi nesimtite. Toate salariile scad, de asemenea, fie civile fie militare, pentru ca toate sunt de lux. Intr-adevar, este un lux sa traiesti in Romania traiana! Este motivul pentru care 6 milioane de romani, adica aproape toata forta de munca specializata, a ales sa plece din tara.

De acum inainte, oare pe cine va mai da vina Presedintele? Pe care dintre slugile lui?

Noi dam vina pe romanii naivi care l-au votat si pe cei care l-au ajutat sa masluiasca votul.

Un Stat care doreste sa existe se imprumuta de la propriii cetateni, nu de la FMI. Un Stat care doreste sa existe isi pastreaza pentru sine, nu-si da resursele naturale si societatile strategice altor state sau marilor asasini economici. De ce guvernantii ne-au inrobit tara la FMI, cand puteau, inca de anul trecut, sa se imprumute de la cetatenii Romaniei, asa cum o fac astazi? De ce suntem noi obligati astazi, sa imprumutam Guvernul dar sa platim si in plus, strainilor, dobanzi de miliarde de euro?

Solutia? Demisia impostorului! Demisia Guvernului de marionete! Inlaturarea din fiinta natiunii a pseudoelitei politice. Altfel, dupa ce se vor goli si buzunarele personale, neotrotkistii ne vor lichida fizic si pe noi, asa cum au facut-o inaintasii lor cu inaintasii nostri, prin ultima lege a “”Proiectului Katiusa””.

Sa cautam vinovatii acolo unde sunt, nu acolo unde ni-i arata marionetele media si asa zisii intelectuali, autoproclamati “”elita natiei”” si platiti cu “”pomana porcului””!

TRAIASCA ROMANIA!


Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea Dogaru