luni, 5 iulie 2010

Solidaritate cu populatia afectata de inundatii



SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Comitetul Director
Adresa: Bucuresti, str. Bogota, nr.6, Sector 1, cod postal 013642,
E-mail: sindicatulcmd@yahoo.de Site: http://sindicatulcmd.blogspot.com          Telefon fix : 0216683467, Mobil : 0725562223,     Fax :  0318177371

Nr. 31/05.07.2010
                                                                                                      

SOLIDARITATE CU POPULATIA AFECTATA DE RECENTELE INUNDATII

Filialele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate din Botosani si Bacau au organizat puncte de colectare ajutoare ale SCMD pentru sinistrati.

Rugam Filialele SCMD care au demarat sau care vor demara actiuni de colectare de haine, alimente, incaltaminte, etc, de la membrii de sindicat, mai inainte de a le trimite la cele doua filiale, sa contacteze presedintii, astfel:
  • La Filiala Bacau – Col. (r) Pricopi Gelu, telefon 0740848668;

Precizarile domnului Col (r) Pricopi:
-          dispunem de loc de depozitare, mijloc de transport si manopera necesara.
-          ne exprimam opinia de a nu ne amesteca cu alti parteneri. Adica sindicatul nostru sa raspunda integral de colectare, transport, analiza si distribuire a ajutoarelor catre sinistrati. 
           
  • La Filiala Botosani – Col (r) Comaneci Mircea, telefon 0722227343

Precizarile domnului Col. (r) Comaneci:
-          In principiu, punctul de colectare este la Casa armatei la Botosani. Acolo s-ar putea centraliza toate ajutoarele pt Botosani dupa care sa fie directionate catre zonele calamitate si cu nevoi stringente.
-          Asta sa fie un prim punct de colectare si centralizare. El se afla pe Str. Stefan Luchian nr.23. Deja se afla aici un punct de colectare al tuturor ajutoarelor din oras. Aici este in permanenta cineva de la armata care primeste ajutoarele.
-          Voi stabili si pe cineva de la noi din sindicat care sa fie in masura sa preia aceste ajutoare si apoi, in functie de situatia din judet, sa le directionam cu oamenii nostri si ai armatei, politiei etc. catre cei pe care i-am indicat in apelul facut care a fost transmis si in mass-media locala.
-          Voi vorbi cu comandantul garnizoanei si voi stabili exact procedura, inclusiv cu prefectul si presedintele consiliului judetean.Voi solicita ca in comandamentul la nivelul judetului sa fie inclusi si oamenii nostri.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Dogaru Mircea