duminică, 21 noiembrie 2010

CATRE APROPIATII SI SUBORDONATII MAIORULUI GABRIEL OPREA, MEMBRI AI SCMD

 Doamnelor si domnilor,

Nu m-as fi adresat dumneavoastra pe aceasta cale daca nu as fi constatat ”succesurile” nescontate si colaterale pe care le-ati obtinut in campania de denigrare a conducerii SCMD: subminand increderea in “coloneii” care apara imaginea SCMD, ati determinat un numar foarte mare de cadre in rezerva si in retragere sa nu se alature SCMD, ba chiar si membri ai Sindicatului sa li se alature si, in conditiile in care SUSPENDAREA HG 735/2010 este fapt implinit de peste o luna, sa se adreseze unor pescuitori in ape tulburi, individual sau pe “companii”, sa le “apere” interesele contra sume astronomice. Majoritatea s-au trezit cand au constatat ca li se pretind sume echivaland cu cotizatia la SCMD pe…60 de ani, ca sa castige ceea ce au deja: suspendarea. Altii au aflat, ca si ANCMRR (pe 16 noiembrie) ca actiunea lor in instanta este fara obiect, pentru ca suspendarea HG 735/2010 s-a produs deja, si au dat banii degeaba!

Episodul ne-a ingrozit, aratandu-ne cat de mari sunt disperarea militarilor, orgoliul nesustinut de fapte si egocentrismul unora, rezultatul “spalarii” creierelor” practicata de politic in ultimii 20 de ani, dezinformarea, increderea oarba in “grade” si “functii”, etc. toate facandu-i victime sigure ale manipularii dar si cat de mari sunt aroganta, prostia, si lacomia dumneavoastra, cei ce luptati pentru rasplati iluzorii, impotriva propriilor dumneavoastra interese.

Intr-un ultim efort de a va trezi la realitate (considerati-l avertisment), va reamintesc urmatoarele:
1.     V-ati infiltrat de la inceput, din ordin, determinand zeci de membri ai grupului de initiativa sa se retraga. Nu v-am oprit pentru ca un SINDICAT este un organism democratic, din care orice persoana ce indeplineste conditiile poate face parte, la cerere, deci nu aveam, legal, dreptul sa va respingem. Dar, impotriva tuturor asteptarilor sefilor dvs. si eforturilor depuse, dupa 10 luni de impotriviri, SCMD a fost inscris legal, prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, la 18 august 2009. ATI FOST INVINSI!
2.     Intelegand pericolul transformarii SCMD intr-o MISCARE DE REZISTENTA NATIONALA, sefii v-au cerut stoparea coagularii in sindicat a cadrelor provenind din toate structurile sistemului national de aparare. Ati incercat sa stimulati vechile animozitati dintre “Armata”, “Militie” si “Securitate”, dar inteligenta, interesul si hotararea oamenilor au fost prea mari. In ciuda declaratiilor unor fanfaroni manipulati si ale unor canalii santajabile, Sindicatul are membri peste tot: MApN, MAI, Justitie, Transporturi, STS, SPP, SIPA, SIE, SRI, etc., de la subofiteri la generali. ATI FOST, DIN NOU, INVINSI!
3.     Prin zvonuri, calomnii, scenarii sinistre, manipularea orgoliilor, etc, ati incercat limitarea numerica a SCMD la un mic grup, usor de manipulat, usor de distrus. V-ati impotrivit mereu intemeierii de noi filiale, apoi ati lansat ideea fuzionarii filialelor.  O filiala cu 50-200 membri, care se cunosc intre ei, este operanta. Una cu 1.000 ar fi ca Partidul Comunist cu 4,5 milioane de membri. Ar exista doar in teorie, permitand unui mic grup de persoane sa-si faca mendrele. SCMD va avea la sfarsitul acestei luni 82 de filiale, 85 de filiale pana la sfarsitul anului si peste 10.000 de membri, intrarile, in pofida actalei dvs actiuni disperate de denigrare fiind de 500 de noi membri/saptamana. Interesant este faptul ca organismul din care faceti parte, MApN, ramane codas. In continuare, majoritatea membrilor care se inscriu in SCMD sunt de la MAI si celelalte structuri ale sistemului national de aparare. Asadar, ATI ESUAT DIN NOU!
4.     Apeland la idiotii care si-au luat gradele pe “deciuplina militara”, adica pe servilism dezgustator, atunci cand nu si le-au cumparat direct, cu bani, ne-ati dat in cap cu “demnitatea” si “onoarea” de militar, evident cu demnitatea si onoarea sclavilor, pentru a ne impiedica sa ne ridicam impotriva MApN si MAI, adica a ministrilor de resort care numai interesele celor doua institutii si pe cele nationale nu le servesc!... Astazi, SCMD are mai multe procese in care partile acuzate de discriminare, incalcarea Constitutiei si a legislatiei europene sunt MapN si MAI. ATI ESUAT DIN NOU!
5.     Ati impins nebunia calomniei pana la a afirma ca am fost cu familia la Bruxelles pe banii SCMD, pentru a ne impiedica sa sesizam forurile internationale. La ora actuala, Secretarul General al NATO, presedintii comisiilor si grupurilor parlamentare europene au fost sesizati de grave incalcari de catre stapanii dvs a principiiilor de drept international, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului Romaniei fiind somati sa raspunda Parlamentului european. Asadar ATI ESUAT!
6.     Ati incercat sa determinati SCMD (si inca nu ati renuntat) sa renunte la obiectivele sale si sa-l transformati in infrastructura politica a unui partid fantoma, prin care numitii Gabriel Oprea si Traian Basescu incearca sa-si perpetueze la nesfarsit monopolul puterii in Romania. ATI ESUAT!
7.     Ati incercat sa ne stopati actiunea de lamurire a parlamentarilor asupra nedreptatilor care se fac militarilor in rezerva si in retragere, dar, cu toata aceasta impotrivire, in Parlamentul Romaniei s-au ridicat voci declarand ca reprezinta interesele SCMD si au fost elaborate zeci de amendamente la legile care au ca obiect desfiintarea statutului nostru de militari si distrugerea noastra. A trebuit ca grupul “independentilor” sa-si dea arama pe fata si SA VOTEZE DE 5 ORI IMPOTRIVA INTERESELOR MILITARILOR, rezultatul fiind aparitia unei motiuni simple impotriva stapanului vostru si a doua motiuni de cenzura impotriva stapanului stapanului vostru. Asadar, desi batalia parlamentara continua, pana acum ATI ESUAT! Atat de rau incat, in loc sa-i atacati, macar de forma pe numitii Oprea, Boc, Roberta Anastase, etc, ati inceput sa atacati, dezvaluindu-va identitatea, pe Dogaru, Pricina, Apostal, Monac, Cobuz, Tudor, etc.
8.     Cand de peste un an se desfasoara o ofensiva fara precedent, imagologica si de razboi psihologic impotriva militarilor, voi ati executat ordinul imbecil de a-i ataca pe toti cei care au trecut, mediatic, la contracarare. Daca va imaginati ca militarii in rezerva si in retragere, membri sau nu ai SCMD si cetatenii Romaniei sunt in masa tampiti, va inselati. Adica Dogaru, Pricina, Monac, Tudor, etc. le apara interesele si voi ii atacati? Nu va faceti iluzii din pricina catorva decrepiti sau devorati de orgolii care stau la caldura sau pe marginea santului si maraie, rosi de ambitii prostesti sau atrasi de promisiuni, impotriva celor care isi pierd slujbele, isi pun familiile in cap, fiind pe drumuri in fiecare sambata si duminica, luptand pentru drepturile tuturor… ATI ESUAT!
9.     Ati incercat sa sabotati procesele SCMD si mai ales rezultatele care au inceput sa se intrevada dar… ATI ESUAT! Ca noua premiera istorica, SCMD, el insusi o premiera istorica, este pe cale de a spulbera in justitie (in Tara si, mai ales in afara) marsavia  prezidentiala si iluziile furtocratiei. O prima actiune de anulare a HG 735/2000 a avut loc. In caz de esec vor urma altele pana la 7 februarie 2011. Vom fi invinsi? Vom merge la CEDO nu inainte de a ne confrunta in instanta, pentru ultima data in Romania, in martie, cu Curtea Constitutionala, pe aceeasi tema. In interes meschin, personal, veti boicota in continuare, interesul general? Aveti grija “napoleonilor” ca cine seamana vant, culege furtuna!
10.                       Ati incercat sa sabotati acceptarea SCMD de catre miscarea sindicala.     V-ati dat peste cap (zvonuri, calomnii, diversiuni, atragerea in cursa a liderilor, amenintari, etc) sa impiedicati premierele istorice din 25 si 27 octombrie a.c. – iesirea in strada a rezervistilor impotriva Presedintelui, Curtii Constitutionale, ministrilor de resort si…FMI! JALNIC ESEC! Decapitarile la varf din Politie si Jandarmerie sunt o consecinta directa a acestui esec! La fel turbarea dvs!
11.                       Ati incercat dezagregarea SCMD inainte de 25 octombrie a.c. ATI ESUAT!

Doamnelor si domnilor,

Calomniati, calomniati, ca poate va iese pe nas! Activitatile dvs. in folosul … stapanilor si doar al stapanilor, se desfasoara pe telefoanele filate, pe Internet (mai greu acum, pentru ca nu va mai permitem sa varsati otrava pe blogurile SCMD) si la colt de strada. La mica barfa! Din decenta, majoritatea membrilor nu va raspund pe limba dvs, ca sa pricepeti: “Hai sictir, ba!” respectiv “Hai sictir, fa!”. Dar sunt si minti slabe care pun botul la acuzele dvs, uitand ca de o parte sunt fapte palpabile, de cealalta doar veninul barfelor.
Ca SCMD a fost obligat sa se organizeze, din miscare, luptand, este adevarat! Ca au fost greseli inerente oricarui inceput, este adevarat.
Dar prioritatile SCMD sunt actiunile si procesele in justitie, interesul comun, nu plecarea urechilor la latratul cotarlelor!
Oricum, va multumesc! Stimulat de dvs., impreuna cu ceilalti colegi care au ridicat crucea acum mai bine de un an, am hotarat ca a venit timpul trecerii la organizarea armatei de luptatori care este SCMD.
Am apelat la zecile de experti pe care ii avem in capitala. Regulamentul de organizare si functionare este aproape finalizat, in baza Statutului SCMD, a propunerilor Consiliului National al Reprezentantilor tinut la Alba Iulia si a celor venite pana in ultima clipa de la filiale. La fel Codul media al SCMD. Se lucreaza la proceduri si la definitivarea echipei de control economico financiar intern.
Toate documentele vor fi trimise filialelor pentru ultime completari, inaintea redactarii si pregatirii pentru tipar.
Filmele documentare si clip-urile nu publicitare ci care sa exprime corect pozitia, actiunile si punctul nostru de vedere sau cele proclamate in Piata Constitutiei (27.10.2010) sunt in faza de finalizare de montaj. La fel cel care va demonstra natiunii ca minciuna veche de 20 de ani a luat sfarsit, ca, prin sindicatele lor, militarii in rezerva, politistii (activi), lucratorii din penitenciare si revolutionarii lupta impreuna pentru LIBERTATE SI INTERESUL NATIONAL. Vom inunda cu ele, spre disperarea stapanilor dvs, televiziunile si internetul.
Iar cand rezultatul controlului financiar intern, care va incepe din 25.11.2010, executat de experti de necontestat, va fi trimis filialelor, vom declansa actiunea de supunere a dvs. oprobiului public. Pentru ca va cunoastem! Stim ca ati primit ordin de atragere a mintilor slabe, de stimulare a orgoliilor, de compromitere a caracterelor puternice, de santajare, racolare sau inlocuire a persoanelor incomode din conducerile filialelor SCMD, de provocare  a convocarii unui Consiliu national fara alt obiectiv decat rezultatul barfei, colportarii zvonurilor, calomniilor si aparenta satisfacere a unor ambitii. Pentru ca ceea ce nu stiti dvs dar stim NOI, este ca nu se mai incearca desfiintarea SCMD ci preluarea sub control de catre “Grupul de la Bucuresti”, avanpost al “Clubului de la Roma” Va faceti iluzii!

Doamnelor si domnilor,

Ceea ce slujiti dvs este o Romanie fara romani. O Romanie in care, dupa ce li s-a luat totul, romanii sa plece sau sa “paraseasca sistemul”, dupa cum a declarat Jigodia cea Mica! O Romanie fara patide si fara sindicate reale, fara armata si servicii reale, “aparata” de 10 brigazi … NATO, cu un lider ex PSD sau ex PNL – surpriza, santajat si pus de Prizonierul de la Cotroceni, o Romanie impartita in 15 regiuni si macroregiuni, 16 cu Bucurestiul care va fi impartit si el in zeci de arondismente, toate autonome fiscal la modul absolut (nu vom mai plati datoriile ca nu vom avea cu ce dar nici de ce, pentru ca am dat teritoriul cu toate resursele), cu un guvern-fantoma de “uniune nationala” si un presedinte de carton, dirijat de un inalt functionar european pe nume Basescu, o Romanie “pacificata” prin doua legi minune: Legea AMNISTIEI pentru 1989, care va lichida asociatiile si sindicatele revolutionarilor deveniti inutili si incomozi, aruncand totodata un nemeritat si definitiv oprobiu asupra militarilor, si Legea AMNISTIEI FISCALE. Aceasta va anula urmarirea pe viitor a hotilor interni si externi care se vor putea bucura in deplina libertate de tot ceea ce au jefuit in ultimii 20 de ani, transformandu-i definitiv pe hoti in “elita” economica, sociala si politica pe deplin “purificata”, iar pe noi in sclavi de-a pururi. Va felicit dar va interzic sa raspundeti “Servesc Patria” pentru ca voi nu ati servit si continuati sa nu serviti Patria ci calaii sai!
Acestea fiind spuse va previn:
Nu incercati sa ne rezervati soarta lui Vantu pentru ca prin buzunarele noastre bate, oricum, vantul! Nu incercati sa ne rezervati soarta lui Miron Cozma pentru ca nu vom repeta niciodata greselile lui (dovada esecurile dvs in tentativa de implicare a noastra in “Actiunea cascheta” si in Operatia “Chemarea la Revolutie a Capitalei”)! In viata suntem un pericol activ si adversari de neinvins pentru stapanii dvs si stapanii stapanilor dvs. Morti … vom deveni un pericol mortal pentru aceiasi, fiindca legendele nu pot fi invinse.
Prin NOI, Miscarea Nationala de Rezistenta impotriva marilor asasini economici mondiali si a slugilor lor interne exista si in Romania! Prin NOI si prin multi altii alaturi de care ne vom regasi pe aceeasi baricada la momentul oportun. Sa inteleaga sacalii ca lupii sunt lupi iar lupul este dublul simbol al neamului nostru traco-roman!
Drept care, doamnelor si domnilor, va urez “Noroc bun!” si “Sa traiti bine!”.
Vremea alegerii apelor a inceput!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. MIRCEA DOGARU