marți, 2 noiembrie 2010

Informare catre toti membrii SCMD


UNDE SUNT BANII DUMNEAVOASTRA? In contul central al SCMD, in zecile de conturi ale trezorierilor de la filiale, in obiecte patrimoniale, bunuri si servicii, achizitionate cu facturi si chitante legale. Pana la ultimul leu!

Va reamintesc faptul ca atunci cand am fost contactat de catre actualul Secretar General, pentru a face parte alaturi de alti militari (pe care toata lumea pare sa-i ignore astazi) din grupul de membri fondatori ai SCMD, eram inspector de integritate in cadrul Agentiei Nationale de Integritate. Deci stiu mai bine decat oricine cum trebuie cheltuiti legal banii si ce inseamna raspunderea gestionarii lor.

Am fost atacat pe baza de confuzie de persoane, ca fost contabil sef in M.Ap.N., pentru un trecut care nu-mi apartine, de catre o gasca de persoane care stau pe margini si lanseaza zvonuri privind cheltuielile nejustificate, neeconomicoase, neoportune, etc. Ba nici nu stiu sa citeasca transformand articolul de cazare de la Alba Iulia, in articol de investitie de cazane!

In urma acestei manifestari de rea credinta, va informez ca am introdus norme metodologice privind incadrarea cheltuielilor sindicatului, si este de tot rasul faptul ca cei care le-au atacat si au afirmat ca sunt paranoice, si-au atacat in fapt fostii sefi, pentru ca sunt preluate din M.Ap.N.

Pentru a curma orice agitatie si speculatie despre cheltuirea banilor in SCMD, voi solicita in Comitetul Director, in afara Raportului Comisiei de Cenzori, un audit financiar extern, dar imi rezerv dreptul, pentru ca asa este corect, sa-i chem in justitie individual pe toti cei care au initiat si intretinut aceasta campanie murdara si, deoarece auditul extern este foarte scump, vinovatii si nu SCMD sa plateasca costurile.

In plus, prostia agresiva, rautatea maladiva, ambitia nejustificata, tradarea, trebuiesc sanctionate, altfel se va alege praful si de noi, ca militari, si de noi, ca tara, si de sperantele puse in SCMD de catre tot mai multi romani.

In loc sa exploatam succesul de imagine dobandit in urma actiunilor noastre initiate in ultima luna, trebuie sa facem fata manevrelor ticaloase ale celor care declanseaza isteria autodistructiva, urmand un scop clar si precis: executarea ordinului expres de distrugere a SCMD.

In incheiere, va rog, stimate colege si stimati colegi, sa va uitati cu mare atentie la persoanele din jurul dumneavoastra, care vorbesc despre “”onoare””, “”cinste””, “”demnitate””,  si sa incercati sa va raspundeti singuri cate parale fac si daca faptele lor le justifica sau nu vorbele.

Nu uitati ca cei atacati sau ignorati sunt cei care au creat din nimic un sindicat, i-au dat un statut public, i-au dat o imagine, l-au impus autoritatilor, inclusiv Guvernului si Presedintelui Romaniei.

Am onoarea sa va salut!

 VICEPRESEDINTE TREZORIER AL SCMD,
Lt. Col. (r) ec. APOSTOL Catalin