luni, 10 ianuarie 2011

Referitor la procesul SCMD din 11.01.2011


Acest proces nu exista si oricum nu a fost implicat SCMD . Va reamintesc, stimati colegi, ca, in momentul obtinerii suspendarii HG 735/2010 in ziua de 28.09.2010, juristii SCMD obtinand de la domnul Col (r) Viorel Iepure, prin fax, certificatul de grefa, au decis retragerea imediata a actiunii SCMD de la Curtea de Apel Bucuresti ca si stoparea actiunilor initiate de grupuri ale SCMD la alte curti de apel, deoarece suspendarea obtinuta se referea la imposibilitatea aplicarii unui act administrativ (HG 735/2010) fapt de care profita toata lumea. Mai catolici decat Papa, o serie de Napoleoni, care le stiu pe toate, ne-au injurat imediat, pe dna Elena Cobuz, pe dl Constantin Monac, pe dl Florea Bujorel - avocatul de la Bucuresti si pe mine.
Consider ca acestia au cazut prada actelor banditesti ale unor pescuitori in ape tulburi, care s-au oferit sa le obtina contra unor sume exorbitante (echivaland cu valoarea cotizatiei la SCMD pe 65-100 de ani!...) ceea ce a obtinut si ANCMRR-ul: informatia ca actiunea lor este fara obiect deoarece suspendarea isi face efectul gratie Hotararii 338/28.09.2010 a Curtii de Apel Cluj. Au mai fost pacaliti oamenii nostri si de refuzul ministrilor Apararii si Internelor de a da curs hotararii judecatoresti. In aceste conditii, un membru al sindicatului, pacalit de un celebru avocat, a facut in nume personal o cerere de continuare a actiunii pentru suspendarea HG 735/2010, declarand ca nu este de acord cu decizia noastra de retragere deoarece actiunea a ramas fara obiect conform Hotararii de la Cluj, in Dosarul 7130/2/2010. A facut-o in nume personal si a semnat-o personal fara sa angajeze sindicatul. Reamintesc faptul ca in conformitate cu statutul, art. 25, al. 1, numai presedintele SCMD poate angaja sindicatul in procese. Cum insa stiti ca “”dusmanul vegheaza (si in exterior si in interior)”” s-a considerat ca eu am innebunit si am facut recurs impotriva propriei decizii. A dracului coincidenta!... Lucrurile s-au lamurit, persoana in cauza a inteles situatia si si-a retras in scris propria actiune cu motivatia : “”Nemaiavand nici un interes in cauza, solicit instantei, conform principiului disponibilitatii partilor, sa ia act de retragerea recursului si mentinerea ca temeinica si legala a Hotararii Curtii de Apel Bucuresti data in Dosarul nr. 730/2/2010””. “”Confuzia”” a fost asadar lichidata prin cererea de retragere inregistrata cu nr. 37247 din 06.12.2010, la Registratura generala a ICCJ.
Aventura constituie un semnal pentru “”Napoleoni”” sa nu mai considere ca cei circa 60 de juristi, avocati, fosti procurori, fosti judecatori  din Departamentul juridic de la Bucuresti si noi, membrii Comitetului Director, suntem o adunatura de imprastiati, de hoti si ce o mai vrea dl. Oprea sa ne puna in carca, prin agentii domniei sale, si trebuie sa vina marele Gogu sa ne dea solutii!...

Honor et Patria! Vae victis!
Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU