marți, 17 mai 2011

De ce a plans Presedintele?

Venit im personam la lucrarile celui de-al XV-lea Congres al Partidului Stat, la care tovarasul Emil Boc trebuia, mort-copt reales, tovarasul “”gradu”” si Presedinte al Romaniei si-a sustinut vehement, printr-o democratica alocutiune-ordin “”catindatul””. Spre sfarsitul acesteia a izbucnit in lacrimi si nimeni nu stie de ce a plans crocodilul.
V-o spunem noi. Afara se desfasura mitingul SCMD care a facut un bilant real al binefacerilor guvernarii Boc-Basescu, raspunzand fara echivoc la cinica declaratie prezidentiala: “”Voi sunteti partidul (adica PDL – n.n.) care a facut cel mai mult bine Romaniei“”. Pe faza, dupa ce au vazut brigazile de agitatie UASCR in favoarea lui Boc si au inteles ca partida era jucata, sindicalistii militari au avut o idee de geniu: au anuntat ca presedintele are o gaura in babord, ca “”revolutionarii”” care picheteaza de un an de zile Monumentul Leul au uitat sa-si prelungeasca aprobarea si pentru perioada 24-31 mai a.c., drept pentru care  SCMD si ASOCIATIA OFITERILOR DE GENIU, IN REZERVA SI RETRAGERE “”CONSTANTIN N.HARJEU”” vor amana pentru 31 mai mitingul prevazurt pentru 15 mai. Ca vor organiza cu aprobarea Primariei (pentru o actiune de protest) sau fara aprobarea Primariei (care nu este necesara la o actiune comemorativa) pe 31 mai, Ziua Armei Geniu, o ampla manifestatie la Monumentul Leu. Cu vuvuzele daca Primaria aproba, cu flori daca Primaria nu aproba. Avertizat astfel ca este in galeata si ca slugile l-au lasat descoperit, tovarasul presedinte a izbucnit in lacrimi, dupa care a strigat “”Aport!”” si generalul de popota Oprea s-a prezentat la raport. Prea tarziu insa, deoarece luni dimineata 16 mai a.c., SCMD si PMB au semnat protocolul privind actiunea din 31 mai a.c.
In aceste imprejurari, MAN a desfasurat artileria grea si PMB, dupa numai 3 ore, a rechemat SCMD la discutii pe motivul ca Monumentul Leul a fost arondat pe intreaga durata a zilei de 31 mai, ministrului Oprea. Numai ca legea prevede: primul venit, primul servit! Drept pentru care vom merge la domnul primar Oprescu sa ne aparam punctul de vedere.
Apelam la toti membrii si simpatizantii din Bucuresti sa fie prezenti pe 31 mai la orele 10 dimineata, alaturi de genisti, la monumentul Eroilor Geniului, cu flori. Dar, pentru orice eventualitate, sa-si verifice si corzile vocale pentru o eventuala intalnire de gradul trei.
Vom reveni!

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD
Col. (r) dr. Mircea DOGARU