joi, 26 mai 2011

Victima colaterala – Ziua rezervistului


In atentia membrilor SCMD si celorlalti rezervisti din Sectorul 5 Bucuresti

In perioada 24-31.05 ac., SCMD si-a adjudecat Monumentul de la Piata Leul al genistilor, arma a carei zi aniversara este 31 mai. Scopul actiunilor SCMD in aceasta perioada este convingerea Presedintelui Romaniei sa nu promulge legea de aprobare a OUG 1/2011,  sa nu permita ”reforma” adica distrugerea prin destructurarea MAI si sa actioneze pentru prorogarea Legii 51/2010 a militarilor angajati pe baza de contract.
Nici o secunda SCMD nu a avut in vedere sa disturbe spritevenimentul inventat de domnii Oprea, Blaga, Maior, Ungureanu si Pahontu la 12 mai 2010 si numit, prin HG 467/2010, ”Ziua rezervistului militar”, fixata pe data de 31 mai, intrucat respectivii habar nu aveau ca dubleaza Ziua Genistilor, de dragul careia se dau astazi de ceasul mortii.
De ce asadar o zi a ”Rezervistului Militar”? Pentru ca exista si rezervisti nemilitari, ca domnii generali si colonei Ontanu, Miki Spaga, Talmaceanu, Cristian Diaconescu, etc.
Din cauza sindicatului care se va afla la Monumentul Leul si pe 31 mai a.c., domnul Gabriel Oprea a hotarat sa dea anul acesta rezervistilor din dotarea d-sale sampanie si piscot nu pe 31 mai la Leul, ci pe 28 mai, la Cercul Militar. Asadar pe 28 mai, rezervistii nemilitari vor fi la Cercul Militar iar rezervistii militari vor picheta, speram, Palatul Cotroceni, alaturi de membrii SCMD Sector 5, la Monumentul Genistilor.
Le recomandam tuturor celor prezenti atunci la pichetare sa-si manifeste fara rezerve ”stima si mandria” fata de rezervistii nemilitari si ilustii lor conducatori.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD