luni, 4 iulie 2011

Diversiuni, diversiuni…

 In atentia tuturor membrilor SCMD si a celor interesati


Riposta SCMD in justitie, in Parlament si in media, din ultima luna, a alertat Puterea portocalie, care a inceput sa-si puna ministrii si tucalarii lor la lucru:

1.     Esuand pe moment in incercarea de a sterge prin Constitutie sau prin recursul in favoarea legii hotararile de tribunal in favoarea noastra, domnul ministru Predoiu a apelat la metoda comunista a discutiei de la om la om, convocand judecatorii din judete. La sfarsitul saptamanii trecute a fost la Ploiesti si de trei ori in discursul domniei sale in fata judecatorilor prahoveni a lansat ideea ca nu le poate mari lefurile datorita cresterii pensiilor militarilor. Sugestia este foarte clara: sa nu mai dea verdicte in favoarea SCMD pentru ca din cauza noastra nu le cresc lefurile!...
2.     De la ministrul Apararii Nationale  a emanat decizia catre comandantii unitatilor, pentru a provoca ura cadrelor active impotriva rezervistilor, ca va fi imposibila alinierea salariala la NATO din 2012, datorita balastului reprezentat de pensionarii militari, din cauza carora bugetul statului a fost supraincarcat.
3.     Dl. Mihai Iliescu ii prosteste pe ANCMRR-isti ca pe vremea fanariotilor: sa semneze tabele sa-si ceara singuri zbiltul, adica propria executie, sa le trimita sultanul mai devreme deciziile de revizuire, nu in noiembrie-decembrie, ca sa poata actiona in justitie si sa castige mai repede. Mai mult, din ianuarie vor avea de platit mai putin retroactiv. De ce? Fiindca s-au declarat de acord cu decapitarea si si-au cerut belirea pensiilor mai devreme decat prevedea OUG 1/2011. Grav e ca se gasesc indivizi care nu gandesc si executa (adica semneaza tabelele).
4.     In urma atacurilor noastre pe ideea ca cei care trec in rezerva acum, la 50-55 de ani nu vor beneficia de pensie pana la 65 de ani - barbatii si 63 de ani - femeile, pentru ca sunt civili, dl. Igas, escamotand adevarul si anume ca prin abrogarea Legii 179/2004, politistii nu mai primesc gradul militar la pensionare, a avansat un proiect de OUG care stipuleaza si pentru functionarii publici (fosti militari din MAI) varsta de pensie la 60 de ani.
5.     Daca sunteti atenti, veti constata ca s-a declansat ofensiva de anulare a hotararilor tribunalelor, de aplicare a revizuirii si regularizarii si asupra categoriilor socio-profesionale prevazute de HG 737, adica asupra colegilor nostri de suferinta, diplomati, parlamentari, piloti civili, grefieri, etc., care si-au pierdut, ca si noi, dreptul la proprietatea legitima, fiind discriminati prin Legea 119/2010.

Pe cei care gandesc ii asteptam in continuare alaturi de noi. Celorlalti…Dumnezeu sa le lumineze mintea si sa le indrume pasii!...

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU