miercuri, 3 august 2011

Sa mai si radem cu Puterea!

Pentru astazi, 3 august 2011, Realitatea TV a anuntat o transmisie in direct de la Ministerul Muncii cu titlul ”Confruntare la Ministerul Muncii”, la orele 13.15.
Abia pe teren am aflat ca intentionasera o discutie cu numitul Dogaru, reprezentandu-i pe toti pensionarii, numitul prof. Dragne de la FSLI, reprezentandu-i pe toti salariatii bugetari si cu numitul Lazaroiu, comisar portocaliu, preschimbat din politruc sef la Cotroceni, in sinistru al muncii, pe tema declaratiei basesciene ca nu pot creste cu 5% salariile bugetarilor, datorita pensionarilor care au provocat un deficit de 14 miliarde.
Locul gemea de jandarmi si politie.
Numitul Lazaroiu a refuzat orice comunicare iar functionarii lui se baricadasera in minister, deoarece geniile basesciene au interpretat titlul emisiunii drept un atac organizat de SCMD asupra Ministerului Muncii. In rasetele jandarmilor si politistilor, cei doi “agresori”, Dogaru si Dragne, au sustinut emisiunea pe baza urmatorului punctaj:
1.     Declaratiile guvernamentale si basesciene se reduc la principiul ”Divide et impera”;
2.     Salariatii par a fi uitat ca, exact in urma cu un an, li s-au taiat, teoretic 25%, practic 49%, cu promisiunea ca-si vor primi salariile intregi, incepand cu 1 ian. 2011. Nu numai ca nu au primit nimic, si suntem in 3 aug. 2011, dar li s-a facut o noua promisiune ca le vor ”creste” salariile cu 5% incepand din 2012. Aceasta nu este o crestere ci acordarea, abia din 2012, a unui procent mai mic decat rata inflatiei care este de 7%. Deci salariile lor raman tot injumatatite si cresterea jumatatii ramase cu coeficientul de inflatie nu se va face decat in 2012 si nu integral. Procedeul denota convingerea prezidentiala ca salariatii Romaniei ar fi o mare de prosti, care se lasa furati si inghit galusca propagandistica prezidentiala ca de vina ar fi …. pensionarii;
3.     Din lipsa de imaginatie, tandemul Basescu-Boc si politrucul Lazaroiu au  revenit la aberatia lansata de Boc si Seitan in 2009. Atunci spuneau ca 4.800.000 de activi tin in spate 5.400.000 de pasivi, adica de pensionari. Astazi spun ca 4.200.000 de activi tin in spate tot 5.400.000 de pensionari. Indirect, se recunoaste politica genocidului, fiindca ar rezulta ca 600.000 de activi deveniti pensionari n-au modificat cifra, deoarece au murit, adica ”au parasit pe cale naturala sistemul” acelasi numar de pensionari vechi;
4.     Reamintesc faptul ca in urma cu doi ani, il intrebam pe Seitan: pe mine unde ma incadreaza, de doua ori la activi si odata la pasivi, deoarece pe langa statutul de pensionar militar anticipat eram angajat cu carte de munca si la Stat si la privat, sustinand din impozitele mele pe slujbe si, ilegal, pe pensie, lunar, alte 27 de pensii. Intre timp, noua, pensionarilor militari, ni s-a limitat, apoi interzis, prin legi, dreptul la munca.
5.     Daca exista un deficit, acesta se datoreaza prostului management al unor hoti neprofesionisti, care n-au rabdare sa culeaga ciresele si smulg pomul din radacina si fug cu el. De unde provine deficitul? Din zecile de stadioane si complexuri sportive sau bazine de inot deja inchise, facute in sate cu trei babe si doi caini, din autostrazile niciodata terminate si platite cu de douazeci de ori mai mult kilometrul fata de cel mai mare pret european, din frunzele dnei Udrea, din pavoazarile cu flori pe timp de iarna, din umplerea carosabilului in intreaga tara cu vopsele si borduri si benzi videne, etc.
6.     ”Reforma” inseamna, in continuare, distrugere in aceasta tara, aruncarea pe mai departe a sute de mii de oameni pe an in somaj sau in pensii anticipate, desfiintarea nu numai pentru tineri, dar pentru specialisti in general, a tuturor locurilor de munca, astfel incat, la indemnul prezidential ”sa mergem sa muncim” nu putem raspunde decat: ”inainte de a-ti mai bate joc de oameni, domnule Presedinte, cere-i lui Igas o ciorba de burta acra, ca sa nu mai bati campii”;
7.     Cu avizul adevaratilor stapani ai Romaniei, reprezentati de dl. Jeffrey Pantof Gaurit, Puterea recurge cu elan, din nou, la invrajbirea categoriilor socioprofesionale si de varsta, in cadrul acestora: salariati contra pensionari, pensionari contra pensionari militari, pensionarii militari unii impotriva altora, politisti contra politisti, medici contra medici, profesori contra profesori si, mai nou, cu ajutorul revolutionarilor basescieni – revolutionari impotriva altor revolutionari. Divide et impera!...
8.     Solutia nu poate fi decat una singura, daca vrem sa mai avem un stat cu numele de Romania, un prezent si un viitor: alungarea rapida de la Putere a impostorilor portocalii. Iar daca USL-ul nu va rezista ofensivei diversioniste de vara, lumea sa nu dispere, ramane ca solutie SCMD. Poate ca din aceasta cauza, ciocoii penali ai Puterii se agita, amenintand cu compromiterea, arestarea, chiar lichidarea liderilor sindicatului. In replica, noi atragem doar atentia ca presa centrala a afirmat in luna iulie, ca primii bogatasi ai Romaniei sunt numitii Elena Udrea si Gabriel Oprea. De unde?

In loc de concluzii, s-a conturat ideea, in conformitate cu recomandarile oficiale ale FMI, ca solidaritatea in fata crizei ar presupune nu lichidarea amaratilor ci obligarea ciocoilor la o contributie de 90% din averile facute prin spolierea statului, inclusiv cu lichidarea acestora in favoarea datoriei nationale, prin desfiintarea depozitelor lor din Insulele Caiman, vinderea la licitatie a hotelurilor de lux de la Monte Carlo si a latifundiilor achizitionate in Australia.
Indiferent ce amenintari profera astazi penalii portocalii si rosu-alb-verzi, trebuie sa stie ca maine nu vor avea o batranete linistita.
De ce le e frica, nu scapa!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU