miercuri, 7 septembrie 2011

In atentia tuturor cetatenilor Romaniei

  
- Joi, 8 septembrie 2011, la orele 08.00, la Tribunalul Bucuresti, incepe batalia pentru reinstaurarea democratiei in Romania regimului de tiranie -

Maine, 08.09.2011, la Tribunalul Municipiului Bucuresti (TMB) la orele 08.00, se judeca actiunea intentata de Viorel Ringhilescu, presedintele Partidului Democrat Roman, pentru dizolvarea inexistentului, la ora actuala, partid numit PDL.

PDL si-a schimbat statutul la 14.05.2011 si era imperativ obligat sa depuna, sub sanctiunea cu dizolvarea, noul statut si modificarile facute, pana la 13 iunie a.c. Cel mai prost student la drept, in anul al II-lea de studii, cand parcurge Teoria generala a dreptului, stie ca in prezenta unei sanctiuni nu poate fi vorba de ”termen de recomandare” ci de  ”termen de decadere”.

Iata ca ceea ce urmarea Puterea in privinta SCMD (sa ne prinda la judecatorie cu vreo modificare in actele depuse, facuta sub presiunea latratului vreunui Neacsu intern) s-a dovedit a fi capcana in care a cazut PDL-ul datorita suficientei, incompetentei si prostiei liderilor si juristilor proprii. Legal, PDL-ul nu mai exista! Maine vom fi prezenti in calitate de coloana vertebrala a societatii civile si caine constitutional de paza al democratiei, alaturi de dl. Ringhilescu.

De ce il sprijinim pe dl. Ringhilescu, cel care a obtinut neinscrierea, tot pe procedura, a Partidului Popular Maghiar din Transilvania al d-lor Tokes, Papp si Basescu? Din acelasi motiv pentru care vom fi alaturi de dl. Ringhilescu la ICCJ, in octombrie, si in procesul de dizolvare a UNPR-ului. Pentru ca misiunea noastra ca militari este, potrivit Constitutiei, Art.118, al.1, apararea democratiei constitutionale. Constitutia trebuie respectata de toata lumea, in primul rand de Executiv, care da legi anticonstitutionale cu sprijinul institutiei staliniste numita Curtea Constitutionala. Pentru ca, daca aceste doua evenimente (dizolvarea celor doua partide) se produc, toate legile emanate din creiere imbibate de alcool, impotriva tuturor categoriilor socio-profesionale, in primul rand impotriva militarilor in rezerva si in retragere,  vor fi lovite de nulitate.

SCMD si-a anuntat cu o luna in urma membrii sai, care sunt si membri ai PDL sau UNPR, sa se astepte la acest lucru. Tot SCMD a prezentat si Opozitiei si televiziunilor documentele. Spre cinstea lor, au actionat in sprijinul democratiei, ca jurnalisti autentici, cei de la ANTENA 3.

Va mai informam ca, in urma dezvaluirilor de la ANTENA 3, gastile intrunite ale mafiei inexistentelor partide au tinut furtunoase sedinte de lucru vizand dizolvarea rapida sau luarea sub control a SCMD, spre care, in mod real, se indreapta, in ciuda conducerilor de paie, simpatiile ONG-urilor militare, in discutii intervenind, alaturi de ideea boicotarii actiunilor de strada ale SCMD, prin recurgere la Legea mobilizarii si anuntarea mobilizarii la domiciliu a rezervistilor, ca sa nu poata participa la manifestatii, si provocarea, arestarea sau agresarea fizica a liderilor. Cei vizati sunt, in primul rand, ”asistatii” in rezerva Mircea Dogaru, fost colonel, presedinte, Constantin Nastase, fost general, Valeriu Pricina, fost colonel, ambii vicepresedinti. Extrem de grava este amenintarea cu moartea la adresa d-lui Ringhilescu, lansata de cel mai agramat, incompetent si impulsiv lider al PDL, care si-a descoperit recent vocatia de lider de opinie si mare specialist in manipulare imagologica.

Ca asa stau lucrurile si ”de ce le e frica, nu scapa”, o dovedeste procesul de astazi, 7 septembrie, de la Curtea de Apel Bucuresti, in Dosarul nr. 10397/2/2010. In acest proces, a fost chemata in instanta Curtea Constitutionala pentru aberanta introducere in premiera mondiala, a inexistentului principiu al retroactivitatii legii, in speta Legea 119/2010. Judecata a fost amanata pe 19 oct. 2011, datorita depunerii de acte de catre ambele parti. Mentionam ca acest proces nu a fost o initiativa a SCMD, SCMD raspunzand solicitarii urmatoarelor ONG-uri si personalitati militare:
·        Asociatia Ofiterilor de Geniu in Rezerva si Retragere ”Constantin Harjeu”;
·        Asociatia Cadrelor Militare de Cai Ferate si Transporturi;
·    Asociatia Cadrelor de Chimie Militara in Rezerva si Retragere ”Constantin T. Nenitescu”;
·    Asociatia Medicilor si Farmacistilor Ofiteri de Rezerva din Romania ”Dr. Carol Davila”;
·        ANCMRR Filiala Sector 5 Bucuresti
·        General Stelian Teodor Palade
·        General Constantin Stanasila
·        General Dan Crihan

Daca in acest proces, SCMD si aliatii sus mentionati vor avea castig de cauza, s-a terminat cu Legile 119 si 263/2010 si 165/2011.

Ii rugam, prin urmare, pe toti aparatorii democratiei autentice, pe toti cei ce se considera reali reprezentanti ai societatii civile sa fie alaturi de noi, maine, 8 septembrie, la orele 08.00, la TMB, pentru sustinerea morala a domnului Ringhilescu si marcarea declansarii bataliei pentru reinstaurarea democratiei in Romania.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU