vineri, 18 noiembrie 2011

Rugaminte catre toti membrii SCMD


Stimati colegi,

Constat ca facem fata din ce in ce mai greu stresului si minunilor juridice pe care le inventeaza Puterea pentru a stopa deciziile definitive si irevocabile, in numar de 417 pana in aceasta secunda, date de judecatorii nesantajabili in favoarea dreptului si a SCMD.

Indiferent ce prostii sunt strecurate, in scop de destabilizare, si indiferent de catre cine, pana in aceasta secunda, 417 membri SCMD au redevenit, in mod surprinzator, datorita instantelor din Romania, militari in rezerva, cu pensii militare de stat, care vor creste conform prevederilor Legilor 164/2001 si 179/2004 direct proportional cu salariile celor activi. Nici Iisus, nici Basescu nu mai pot face nimic, decat sa ne pedepseasca cu sabia.

Orice prostii referitoare la ”expertize contabile” si alte aiureli fac parte din arsenalul manipularii. Desi unele Curti de Apel au amanat pronuntarea pana dupa Decizia ICCJ in privinta ticalosiei batschetbalistei Kovesi, numita “Recurs in interesul legii”, speram ca numarul militarilor in rezerva, declarati prin lege ca atare, sa creasca pana in 12 dec in mod considerabil.

Toate hotararile favorabile noua, vor fi depuse la ICCJ, de curajoasa Casa de avocatura Gilca si Vasiliu, care ne reprezinta cu success, pentru contracararea mizeriilor dnei Kovesi. Una e sa te duci la CEDO doar cu solicitari si demonstratii si alta este sa te duci, pentru 23.000 de oameni, cu cateva sute sau cateva mii de procese déjà castigate in Tara, prin decizii civile definitive si irevocabile.

Aceasta este lupta noastra si obiectivul nostru principal. Nu faptul ca X, membru de sindicat, este suparat pe Y, membru de sindicat si, inflamat, intentionat sau nu, de barfe si zvonuri, isi poarta razboaiele particulare pe bloguri. Nu faptul ca un foarte bun prieten de al nostru, avocat, este atacat prin aceeasi metoda pe bloguri, exploatandu-se imposibilitatea temporara a informarii domniei sale la fata locului. Sa ne amintim ca aceeasi tactica de intimidare a fost folosita impotriva dnei avocat Graziela Barla prin inflamarea unor membri de sindicat necunoscatori si stresati, care trebuiau sa cada prada lacomiei marilor case de avocatura si care ne-au porcait in toate felurile avocata si pe juristii SCMD-ului, in toamana trecuta, pentru celebrul “”erga omnes”” care i-au adus tovarasului Tiberiu Fratila, in ciuda infrangerii zdrobitoare a propagandistilor MApN (prin Hotararea ICCJ din 07.01.2011) saltarea la gradul de contraamiral de flotilla. Ca am ajuns ca ungurii, pe vremea lui Horthy! Aia n-aveau mare dar aveau amiral. Noi n-avem flota (prietenii stiu de ce!), nici macar pe Snagovul privatizat, ci, doar, eventual, pe Lacul Cismigiu, dar ne-am umplut de amirali, contraamirali si viceamirali!

Avem vina de a nu ne fi lasat destabilizati si desfiintati in octombrie a.c.! Avem vina de a fi rezistat razboiului de imagine declansat, cu 3 ani in urma,  impotriva “nesimtitilor cu pensii nesimtite”, ba, mai mult, de a fi trecut la organizarea, sub diferite forme, in jurul nostru, a Societatii civile, ca forta de actiune!
Vom rezista in continuare si vom invinge in Tara sau in afara, dar numai cu ajutorul dvs, al tuturor! Rugamintea este sa va reamintiti principiile artei militare, sa nu mai reactionati la discutii sterile, de culoar, initiate pe bloguri sau aiurea, pentru ca, fata de orice nelamurire, exista posibilitatea discutiei directe sau a telefonului.

Stiu cat este de iritant si cat de fragili am ajuns, dupa aproape trei ani de jigniri si presiuni asupra noastra, intrucat si eu am fost de cateva ori la un pas de a trimite la origini, prin mijlocirea internetului, “javrele” care executau de la inceput ordinele marilor “javre”, in ceea ce ne priveste, sau pe indivizii car nu s-au mai uitat de mult in oglinda si carora totul le pute, intrucat se considera o combinatie intre Cezar, Napoleon si Ceausescu. M-am abtinut de fiecare data si sper sa o fac si in continuare, lucru pe care va rog sa-l faceti si dvs. Orice inadvertenta, orice neintelegere, orice greseala pot fi corectate cu rabdare, prin dialog. Nimeni nu este perfect, toti suntem perfectibili. In acelasi sens, nimeni nu este de neinlocuit, dar nimeni nu trebuie inlocuit pentru ca ii pica greu la stomac lui X sau lui Y, persoane mai vocale si mai inflamabile, in consecinta, mai usor de manipulat, pe criza de orgoliu, de catre adversari. Iar adversarii SCMD si-au pus asupra noastra toate tunurile, adica toti profesionistii in informatii, contrainformatii, cercetare, diversiune si destabilizare, pentru ca suntem singura forta de care se mai tem in mod real. 

Vreti sa pierdem in ceasul al 16-lea, asa cum pierdem noi, romanii, de 2000 de ani, numai pentru ca X se considera mai inalt, mai frumos, mai destept decat Y si este ferm convins ca are intotdeauna dreptate? Faptele au dovedit ca cea mai mare parte a liderilor SCMD, de la centru sau din teritoriu, s-au angajat cu toate fortele in lupta, actionand zi lumina pentru interesele sindicatului, gratuit, drept pentru care ar merita respectul celor care, in afara de cotizatia platita sau nu la zi, nu fac nimic dar pretind totul. E usor sa carai toata ziua, sa critici si sa demolezi, mai ales daca esti stimulat de promisiuni din afara, dar infinit mai greu sa pui umarul, in mod altruist si profesionist la constructie!

De bucataria interna a sindicatului raspund membrii BO ale filialelor, CD si presedintele si nu cred ca este cazul sa cerem pentru fiecare neintelegere, iesirea cu fundul la drum. Cine considera altfel, isi poate trimite fotografia unei anumite publicatii, pentru a apare la celebra pagina 5. Mai ales ca rezultatele muncii membrilor CD si ai BO ale filialelor, ramasi fideli sindicatului si, indeosebi ale muncii sefilor departamentelor Organizatoric, Juridic si Financiar sunt vizibile. Ca si ale Secretariatului! Poate tocmai de aceea, persoanele in cauza sunt supuse tirurilor profesioniste ale manipularii ordonate! Probabil ca enerveaza afirmatia pe care am facut-o in repetate randuri si o sustin in continuare ca in SCMD se regasesc, la ora actuala, cei mai buni specialisti in varii domenii, pe care i-au avut structurile sistemului national de aparare, adica armata, internele, directia penitenciare, serviciile de informatii, contrainformatii si nu numai! Poate si din aceasta cauza, cand vedem la televizor mutrele atotstiutoare ale haznalistilor politici, consilierilor si expertilor guvernamentali sau prezidentiali, ne umfla rasul, dar ne ramane un gust amar!

SCMD intentioneaza si poate sa devina in 2012 coloana vertebrala a societatii romanesti, un vector care sa nu poata lipsi din strategia tuturor fortelor politice interne sau externe care conlucreaza de zeci de ani la spolierea fara precedent a Romaniei. Pentru ca SCMD poate actiona hotarat, pentru ca ceasul dreptei rasplati sa vina pentru fiecare! In cadrul noului  razboi mondial pentru ultimele resurse clasice ale planetei, toti cei care inteleg sunt alaturi de noi, ceilalti, trambitandu-si “onoarea si demnitatea” in genunchi, alaturi de liderii ANCMRR-urilor.

In ceea ce ne priveste “sa fim bine intelesi” (ca sa-l citam pe utecistul bionic Boc) noi nu cedam Tara fara lupta! Si preferam sa cadem in lupta decat sa murim de foame, de frig, din lipsa de medicamente, in case sau pe la cozi! Dar inca speram sa ne adjudecam, cu ajutorul tuturor cetatenilor redesteptati ai Romaniei … VICTORIA!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

P.S:
Rugam BO ale tuturor filialelor ai caror membri au obtinut decizii definitive si irevocabile sa ne trimita de urgent copii dupa acestea, pana la data de 28.11.2011.
Vrem sa delectam ICCJ, CEDO si Curtea de la Luxemburg cu o intreaga literatura de specialitate, opozabila panseurilor dnei Kovesi si elucubratiilor juridice ale dnilor Boc, Basescu, Seitan, Predescu si Predoiu.