joi, 29 decembrie 2011

LA MULTI ANI!




Doamnelor si domnilor militari in rezerva sau in retragere, membri ai SCMD,

Cu ocazia incheierii unui an greu pentru noi toti, cu multe victorii in justitie, media si in strada, dar si cu multe victime din randurile noastre, data fiind politica abjecta a slugilor FMI numite presedinte, membri ai Guvernului si ai majoritatii parlamentare, am onoarea sa va transmit, in numele Comitetului Director si al meu personal, un calduros “La multi ani!”

Fie ca 2012 sa ne readuca tuturor speranta, dreptul si dreptatea, adica natura juridica a pensiilor noastre, cu alte cuvinte, statutul de militari in rezerva/retragere din care decurge totul (si cuantum, si respect si aliniere la omologii europeni, si asistenta medicala gratuita si dreptul de a munci dupa trecerea in rezerva si dreptul nestirbit la proprietatea legal dobandita)!

Va dorim puterea de a rezista la viitoarele magarii ale Guvernului, care vor cadea ca ploaia asupra noastra si in 2012, in egala masura, puterea de a rezista minciunilor, adica propagandei oficiale care ne vrea si regulati si cu banii luati si sluj in fata celor pentru care contam numai la vot.

Proclama ca statul nu are nici o obligatie fata de cetateni? Vom demonstra ca statul suntem NOI, nu ei!

Ne cer sa plecam unde vedem cu ochii daca vrem sa muncim? Ii vom impiedica noi pe ei sa plece, pentru ca stim sigur ca stau cu bagajul facut la picior! Si vom recupera tot ceea ce ne-au furat!

Au proclamat ca obiectiv reducerea numarului de pensionari de la 6.800.000 la 1.500.000? Le vom demonstra ca se poate si invers, adica reducerea numarului hotilor din administratie, Parlament si cercurile Puterii, la 0. 

Trebuie doar sa rezistam nervos, pentru ca razboiul este psihologic si de imagine! Din aceasta perspectiva, ca presedinte fondator al SCMD, imi cer scuze si va rog sa le acceptati, de la toti colegii si in numele tuturor colegilor, daca in relatiile dintre conducerea centrala si filiale au aparut tensiuni inerente modului in care se actioneaza profesionist asupra fiecaruia dintre noi!

Va transmit, stimate colege si stimati colegi, promisiunea ca vom rezista pana la capat, ca SCMD va deveni, in calitate de nucleu al Consiliului National al Societatii Civile, forta capabila sa se opuna jefuirii sistematice a Romaniei si bataii de joc la care este supusa natiunea romana!

In Unire sta puterea si puterea noastra a stat de la inceput in faptul ca suntem toti la un loc, sub acelasi steag, iar astazi, alaturi de noi, prin peste 100 de sindicate si ONG-uri, au venit si revolutionari, si reprezentanti ai tuturor categoriilor socio-profesionale si varstelor, pe toti unindu-ne dorinta fierbinte de a raspunde raului cu rau, pentru ca Patria suntem NOI “norodul, iara nu tagma jafuitorilor”!

De aceea, in incheiere, va rog respectuos sa ne acordati acceptul de a transmite in numele dumneavoastra, al tuturor, si jefuitorilor nostri si slugilor lor de serviciu, in prag de An Nou, un calduros “La multi, multi, multi … foarte multi ani!” acolo unde le este locul si unde ne dorim cu totii, in mod sincer, sa-i vedem! 

De noi si numai de noi depinde ca dorintele noastre sa se implineasca!

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU