vineri, 9 decembrie 2011

Se intoarce roata?

Spre surprinderea noastra, incepand cu 17.10.2011,  Curtea de Apel Bucuresti a dat hotarari definitive si irevocabile in favoarea a 37 de membri de sindicat din Filialele Giurgiu, Alexandria si Calarasi, care au redevenit astfel militari in rezerva cu pensii militare de stat in conformitate cu Legile 164/2001 si 179/2004.
In ceea ce priveste Tribunalul Municipiului Bucuresti (TMB), pana astazi, aceasta institutie a executat, intocmai si la timp, ordinele primite, dand in dosarele noastre termene la calendele grecesti, si incepand sa ne respinga actiunile, incepand cu luna septembrie. In aceasta saptamana insa TMB a dat solutii in mod neasteptat, in favoarea noastra , conform informatiei transmise direct de la TMB de catre dna Col. (r) Caloian Monica - sef al Departamentului Juridic al SCMD.
Deci, cand in tara s-a ajuns la castigarea recursurilor, a inceput si la Bucuresti sa se castige  de catre SCMD.
Apreciem acest lucru drept o palma data  baschetbalistei Kovesi si un semn ca luni, 12.12.2011, magistratii ICCJ vor arunca RIL-ul la cos, de la centrul terenului!...
Oricum, noi speram ca magistratii sa-si faca datoria si sa judece in conformitate cu principiile de drept si ale deontologiei profesionale. In caz contrar, mai devreme sau mai tarziu, vor raspunde juridic in fata noastra si a intregii natiuni romane.
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU