marți, 26 aprilie 2011

Apel de 9 Mai


Supliment la agenda de lucru a SCMD

Pana anul acesta, 9 mai avea o tripla semnificatie: Ziua Independentei (9 mai 1877), Ziua Victoriei (9 mai 1945) si Ziua Europei (9 mai 1950).
De cand fruntasul Neculai Ontanu a fost avansat … general (15 ian. 2010), Ziua de 9 Mai a dobandit si cea de-a 4-a semnificatie: Ziua defilarii armatei generalului Ontanu, datatorul de medalii si strangeri calduroase de mana pentru eroii din Afganistan si Irak.
Dupa o timida incercare anul trecut, viitorul maresal Ontanu, primar al Sectorului 2 al Capitalei, a hotarat sa primeasca anul acesta, in fata Primariei Sectorului 2, defilarea trupelor proprii. 
Veti avea ocazia sa-i vedeti in tinuta de parada pe coloneii Talmacean, Bondrea junior, Cristi Diaconescu si pe conducatorul de osti  UNPR-iste  Nicolicea – Sacosa. Nu stim ce uniforma va purta Miki Spaga si Culita Tarata. Manifestarea se va bucura de participarea exceptionala a generalului de Popota Gabriel Oprea. Masa si darurile vor fi supervizate de ministrul ospatar Traian Igas. Participantii la defilare vor purta cele mai noi arme din arsenal - pixul, polonicul si hotoaica. 
Recomandam tuturor fostilor militari in rezerva si in retragere, deveniti prin grija celor de mai sus si a celor 3 R (Recalculare, Revizuire, Regularizare), mai intai ”asistati” si actualmente ”beneficiari”  sa nu rateze spectacolul! Sa-i intampinam cu caldura pe cei care ne-au preluat calitatea de rezervisti.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

joi, 21 aprilie 2011

Agenda de lucru a SCMD in perioada 30 aprilie - 16 mai
Apel catre toti membrii si simpatizantii SCMD

1. In ziua de 30 aprilie a.c. intre orele 11.00 - 12.00, SCMD va aniversa Ziua Infanteriei la Monumentul Infanteriei din Soseaua Kiseleff (in parcul de langa Muzeul Geologiei). La aceasta actiune, initiata de filialele Sectorului 2, SCMD ii cheama sa participe pe toti bucurestenii pentru care onoarea si demnitatea de militar mai inseamna ceva;
2. In ziua de 4 mai a.c. SCMD organizeaza pichetarea sediului ANAF din str. Apolodor nr. 17 (la iesirea din Piata Constitutiei, vis a vis de sediul SRI). SCMD protesteaza pentru reactia antinationala a Puterii fata de gestul neofascistului ungur Csibi BARNA, de spanzurare a unui manechin reprezentandu-l pe Avram Iancu. Sfidarea Constitutiei Romaniei, a Istoriei si simbolurilor natiunii romane impune arestarea, judecarea in regim de urgenta si condamnarea vinovatului, nu promovarea sa, de catre Sorin Blejnar la ANAF Sector 2. In calitate de militari credinciosi valorilor si traditiilor nationale, aparatori ai integritatii teritoriale, independentei, unitatii Romaniei, simbolurilor si demnitatii natiunii, membrii SCMD vor cere ca institutiile statului sa-si faca datoria, legea sa fie una pentru toti, sa nu se mai accepte tacit existenta unor supradrepturi colective iar onoarea si demnitatea poporului roman sa nu mai fie batjocorite cu ingaduinta Puterii.
La aceasta actiune vor participa toti membri SCMD din capitala disponibili. Ii invitam, deasemenea, sa participe pe toti bucurestenii, indiferent de culoarea politica, pentru care Romania, natiunea romana si valorile romanesti mai inseamna ceva. Pe toti cei care sunt hotarati sa spuna DESTUL celor 21 de ani de umilinta si jigniri repetate aduse in deplina impunitate de extremistii unguri unui popor prea bland si prea tolerant!
3. In ziua de 14 mai se vor desfasura lucrarile Congresului PDL, partidul vinovat, alaturi de UNPR si UDMR, de toate legile genocidului si subminarii economiei nationale impuse in ultimii 3 ani natiunii romane, in dispretul democratiei si a oricaror principii de drept. SCMD va picheta in Bucuresti locatia Congresului - indiferent de care va fi aceea - iar in tara, sediile PDL in fiecare centru urban in care exista filiala SCMD. La aceasta actiune, SCMD ii cheama alaturi pe toti sindicalistii, pe toti militarii, pe toti cetatenii Romaniei care au curajul sa se impotriveasca APOCALIPSEI DUPA BASESCU.
"Mai bine un sfarsit cu groaza decat o groaza fara de sfarsit!"

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

miercuri, 20 aprilie 2011

Victoriile 8, 9, 10 si 11 ale SCMD

In zilele de 17 si 19.04.2011, Iepurasul a adus SCMD, cadou de Pasti, alte patru victorii. Trei complete de judecata la Alexandria si unul la Slatina au stabilit pe pasul 1A ca Deciziile de pensie, “definitive” pe baza recalcularii emanate in perioada 20 decembrie 2010 - 07 ianuarie 2011, sunt nule de drept, fiind emise in perioada de suspendare. Ca atare, OUG nr.1 /2011, nemaiavand ce revizui, ramane fara obiect si in aceste cazuri.

La cat mai multe victorii!

Sarbatori fericite tuturor membrilor SCMD!

Sarbatori dupa inima lor bolsevicilor portocalii!

Honor et Patria! Vae Victis

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

luni, 18 aprilie 2011

14 mai 2011 - SCMD vs. Congresul PDL


In atentia tuturor membrilor si simpatizantilor SCMD

                                                                                     Motto:
“Stima noastra si mandria
 Boc, Basescu, Romania!...”

Sambata, 14 mai a.c., grupul Basecu, Boc, Udrea, Oprea, Igas, etc, cu Visanii, Murgii, Oajdii, Talmacenii si Robertele de serviciu, isi vor serba victoria asupra natiunii romane, in cadrul unui congres al partidului–stat.
Ne-au furat tot ce se mai putea fura si se pregatesc sa dea strainilor, contra comision, ultimele surse de venit ale natiunii romane.
Ne-au inmultit si ne-au marit taxele si impozitele cat sa ne faca sa regretam veacul de aur al fanariotilor.
Ne-au condamnat la moarte, lichidandu-ne spitalele, industria farmaceutica, gonindu-ne din tara medicii si punandu-ne sa platim lipsa de asistenta medicala.
Ne-au indobitocit, distrugandu-ne scolile, reformand la nesfarsit invatamantul, facand vedete din tradatori si curve, provocand scandal dupa scandal de imagine, ca sa nu mai vedem dezastrul.
Ne-au lichidat mijloacele de subzistenta, taind salariile, pensiile, alocatiile, ajutoarele sociale.
Ne-au vandut pe 300 de ani, luand in conditii oneroase imprumuturi de care nu era nevoie.
Distrug orice initiativa particulara sau cetateneasca pentru ca nimic nu trebuie sa functioneze, si toti banii trebuie sa se stranga la ei, ca sa poata cumpara prostii pe nimic, inainte de alegeri, si constiinte, dupa.
Ne-au desfiintat dreptul la proprietate, nationalizandu-ne noua, militarilor, gradele si pensiile.
Ne-au luat prin lege, dreptul la munca.
Intr-un exces de zel stalinist, au proclamat ca statul nu are nici o obligatie fata de cetateni, ne-au indemnat sa parasim tara ca sa muncim aiurea si au stabilit cat mai avem voie sa traim dupa iesirea la pensie – 6 ani.
Au distrus puterea legislativa, prin asumari de raspundere si pe cea judecatoreasca, prin hotarari de Guvern si ordonante care anuleaza hotararile definitive si irevocabile ale tribunalelor.
Au jignit si anihilat toate categoriile socioprofesionale.
Ne-au lasat fara aparare iar astazi atenteaza asupra ordinei publice.
Au mintit si mint in continuare, cu tupeu, in speranta ca numarul imbecililor care mai cred in behaielile prezidentiale, ramane constant.
Au furat in mod constant si se pregatesc sa fure in continuare, referendum-uri.
Prin modificarea Constitutiei si referendum-uri trucate vor sa transforme Capitala in organism statal si statul intr-o federatie de regiuni autonome, ca mijloc de trecere la desfiintarea Romaniei, cu sprijinul minoritatilor agresive si al slugilor fara creier.
Pentru toate acestea si pentru multe altele, ar trebui sa ne implicam in procesul declansat de echipa cotroceana de stavilire a tentativelor de revolta din ograda proprie.
De 6 luni de zile se incearca distrugerea aripii Blaga care, daca ar parasi PDL-ul, ar schimba majoritatea in Parlament. Asa se explica misterul atacurilor impotriva vamesilor si a politistilor de frontiera, ba chiar si asupra unor sindicalisti, ca Marica si Gruia. Pentru ca in PDL numarul celor ingroziti ca nu vor mai avea viitor politic dupa disparitia lui Basescu, datorita calcarii in picioare a oricaror principii si notiuni de drept, este in continua crestere. Sa-i sprijinim pe acestia din urma, inainte sa ne trezim cu taxe puse si pe respiratie, in favoarea Elenei Udrea.
Sa aducem la cunostinta lumii intregi, cu ocazia Congresului PDL-ului, adevaratele sentimente ale romanilor fata de aceasta plaga abatuta asupra noastra, fata de care cutremurele si tsunami-urile din Japonia, cu toate distrugerile provocate, sunt simple glume.
Sa pichetam la Bucuresti locatia Congresului si in tara toate sediile PDL. Sa-i chemam in sprijin la aceasta actiune pe toti oamenii de buna credinta, pe toti cei care mai gandesc, pentru ca nu este o lupta pentru dominatie si control ci o lupta pentru supravietuire a natiunii romane.
Prostilor sa le amintim ca dupa “revizuirea” unor anterioare decizii de pensie “recalculata”, nule de drept (pentru ca au fost emise in perioada de suspendare) va urma ofensiva de tip stalinist, in baza legilor “lustratiei” impotriva tuturor celor care mai cred in dreptul Romaniei la existenta. Primii loviti vor fi politistii, SRI-stii, lucratorii din celelate servicii, Armata, etc, ale caror pensii, odata revizuite, vor fi micsorate prin lege cu 15%, apoi toate celelalte categorii socio-profesionale. Pentru ca tovarasul Basescu, sfatuit de fiii si nepotii KGB-istilor de odinioara, a proclamat in mod aberant Romania de ieri ”stat comunist”, “ilegitim si criminal”. Un stat servit, nu-i asa, de o ”retea institutionala” care-i grupeaza pe toti cei care au produs prin munca lor uriasa bogatie a tarii, jefuita in cei 21 de ani de post ”revolutie”: de la medici la academicieni, de la constructori la artisti, de la muncitori la profesori, de la militari la actori si ziaristi.
In numele democratiei, care ramane pentru romani un vis prea indepartat, este momentul sa ne spunem parerea fata de bolsevicii portocalii si fata de noul Stalin de la Cotroceni. Sa pichetam la Bucuresti sala Congresului si in tara sediile PDL, exprimandu-ne deschis sentimentele si opiniile fata de cei care au adus natiunii noastre Apocalipsa. Cerandu-ne drepturile legitime (la viata, la proprietate, la munca, la sanatate, la invatatura, la batranete linistita, etc), in primul rand, dreptul copiilor nostri la un viitor normal, intr-o Romanie europeana. Sa-i sprijinim pe aceia dintre ei, putini la numar, care mai au o urma de rusine, sa se desprinda de nucleul dur, kominternist-stalinist al PDL-ului! Sa stopam acum ascensiunea hidrei blonde! Sa risipim acum armata de mancurti portocalii!
Pentru noi, militarii, vom cere dreptul la onoare nepatata, la demnitate, stoparea transformarii chelnerilor in ministri si a fruntasilor in generali, drepturile legitime decurgand din contractele incheiate de noi cu statul si indeplinite de noi, prorogarea legilor noastre ocupationale, abrogarea legilor genocidului care ne interzic dreptul la munca si sanatate, pensiile noastre legal dobandite, si dreptul dintotdeauna la asistenta medicala gratuita.
Vom face apel la toti aliatii nostri si, pentru prima data, la Federatia Nationala a Muncii sa ne sprijine.
Ostile s-au adunat intotdeauna la beleag de Sfantu Gheorghe si, in mod traditional, campaniile s-au dus din primavara pana in toamna!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

vineri, 15 aprilie 2011

Solidaritate


In atentia sindicalistilor militari din Ungaria

Experimentul ROMANIA se extinde si in UNGARIA. Masurile abuzive, antieuropene si anticonstitutionale, luate impotriva militarilor, in dispretul tuturor principiilor de drept, de Guvernul Boc, par a fi copiate de catre Guvernul Ungariei.
Miercuri, 13 aprilie, la Budapesta au manifestat 100 de militari unguri impotriva intentiei lui Viktor Orban de a le rapi in stil basescian drepturile prevazute prin contracte si legile ocupationale. Liderul de sindicat Janos Czövek a anuntat ample manifestatii pentru data de 16 aprilie.
In numele solidaritatii de breasla, transmitem militarilor unguri din armata, politie, penitenciare, activi sau in rezerva, salutul nostru, oferindu-le intregul nostru sprijin, deocamdata moral. Daca lucrurile degenereaza si legislatia antimilitara din Ungaria o va lua pe urmele legislatiei antimilitare din Romania, le vom oferi sprijin concret si invitatia de a organiza in comun manifestatii pentru drepturile militarilor activi, in rezerva si in retragere din cele doua tari, din statele europene in general, la Strasbourg, Bruxelles si Luxemburg.
Solidaritate peste frontiere!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

joi, 14 aprilie 2011

A 7-A VICTORIE A SCMD

In atentia deputatilor portocalii, rosu-alb-verzi si fara-de-lege

Doamnelor si domnilor deputati,

Din inconstienta, servilism sau de teama i-ati sprijinit pe numitii Boc si Seitan sa incalce Pilonul II al legislatiei comunitare privind legile ocupationale, sa incalce nu numai Constitutia Romaniei si legislatia europeana ci si orice principiu de drept privind neretroactivitatea legii, votand aberatiile legislative numite Legea 263 si 119/2010, ambele bazate pe legea abrogata 19/2000 si pe HG 735/2010, a carei suspendare executorie SCMD a obtinut-o inca de la 28 sept. 2010.
Pe cale de consecinta s-au emis impotriva noastra, a militarilor in rezerva si in retragere niste decizii de pensie, de doua ori nule de drept: o data pentru ca “recalcularea”, in pofida vointei noastre, s-a facut in perioada in care prin hotararea Curtii de Apel Cluj era suspendata si a doua oara pentru ca respectivele decizii de pensie au fost eliberate, in marea majoritate a cazurilor, in perioada 31 dec 2010 -7 ian. 2011, deciin afara termenului final de “recalculare” prevazut de dvs prin vot, care era   28 dec. Va atragem atentia ca prin aceste decizii ni se “nationalizeaza” doua tipuri de proprietate: gradul militar si pensia legal obtinuta in cuantum.
HG 735/2010 a fost inmormantata definitiv de Hotararea ICCJ din 7 ian. 2011 care a precizat ca suspendarea era erga omnes din 28 sept. 2010.
Guvernul a comis o noua ilegalitate emitand OUG 1/2011 prin care incearca sa legitimeze rezultatele ilegale ale HG 735 – deciziile de pensie nule de drept. Pe acestea isi propune OUG 1 sa le “revizuiasca”.
In aceasta situatie, SCMD a actionat in justitie, in mii de procese, dezlantuite pe etape, cauza fiind aceeasi – demonstrarea faptului ca OUG 1/2011 este fara obiect, propunandu-si sa revizuiasca niste decizii de pensie nule de drept. Va informam ca, in pofida ordinelor stricte primite de judecatori si a propagandei imbecile, ca procesele noastre ar fi fara obiect, pana la ora actuala am obtinut castig de cauza in fata a 6 complete de judecata: Alexandria -2, Drobeta Turnu Severin -1, Giurgiu -2, Constanta -1. Cu cataeva minute in urma, presedintele Filialei SCMD Slatina, dl. Col. (r) Dumitru DOGARU (spre regretul meu nu suntem rude) ne-a informat ca s-a pronuntat si Tribunalul Slatina in favoarea noastra. Deci 7 complete de judecata, in ciuda presiunilor, minciunilor si santajului exercitate de liderii dvs. de partid, au stabilit ca deciziile in cauza sunt nule de drept, deci OUG 1 este fara obiect.
Va pregatiti, cu aceeasi indolenta, lipsa de responsabilitate si de implicare, dovedite si pana acum, sa transformati prin votul dvs respectiva ordonanta in lege. Consideram ca este de datoria noastra sa va atragem atentia ca, daca veti comite si aceasta noua ticalosie, mai devreme sau mai tarziu, veti deveni obiectul puterii judecatoresti pe care o batjocoriti in asemenea hal si veti plati. Vom face publice listele cu cei care vor vota transformarea aberantei OUG 1/2011 in lege. Si, din acel moment, vom declansa campania de imagine impotriva dvs, in circumscriptiile electorale de care tineti.
In mod deosebit atragem atentia sustinatorilor d-lui Vasile Blaga ca acesta este momentul in care isi pot spala rusinea trecutului si in care se pot rupe prin vot de o companie care nu-i onoreaza.
Jos Guvernul! Jos legile genocidului!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

marți, 12 aprilie 2011

A 6-a victorie a SCMD in justitie

Un al doilea complet de judecata de la Tribunalul Giurgiu a dat ieri, 11.04.2011, verdict in favoarea noastra, pe pasul 1a. Deciziile de pensie „recalculata” pe care OUG 1/2011 se pregateste sa le revizuiasca sunt nule de drept.
Ar fi bine ca si deputatii si senatorii Puterii sa afle de la filialele SCMD ca se pregatesc sa transforme in lege o ordonanta fara obiect. Cu alte cuvinte, o ordonanta care se pregateste sa legalizeze falsul asa cum presedintele Basescu a promulgat ca lege falsul comis de Roberta Anastase prin numararea voturilor la adoptarea Legii sistemului unitar de pensii.
In acest context va anuntam ca s-a sistat trimiterea deciziilor de pensie revizuita (proces incheiat la 15.03.2011) cu exceptia cazurilor de pensii marite din burta, in special la subofiteri si maistri militari.
Intreaga reforma a sistemului national de aparare, infaptuita in vederea integrarii in NATO si UE, a fost practic aruncata in aer cu costuri enorme.
Cine va raspunde pentru modul in care a fost cheltuit inutil banul public, din oct. 2009 si pana in prezent? Cine va raspunde pentru anarhia in care a fost aruncat organismul militar, autoexclus la ora actuala din cadrul prevazut de NATO si UE?
Am redevenit tara piramidelor construite cu fundul in sus!
In ceea ce ne priveste, vor urma si alte ”succesuri”, pentru ca nu toti judecatorii sunt santajabili.

Honor et Patria! Vae victis!
PESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

luni, 11 aprilie 2011

SCMD SI SOCIETATEA CIVILA. NOI ABORDARI

In atentia doamnelor si domnilor presedinti ai filialelor SCMD din teritoriu

In perspectiva acutizarii conflictului dintre militarii in rezerva si in retragere si actuala Putere si in perspectiva alegerilor locale, pentru cresterea capacitatii combative a filialelor recomandam experimentul de la Brasov.
In contextul slabirii increderii sindicatelor si federatiilor in liderii centralelor sindicale numeroase organizatii sindicale se orienteaza spre o cooperare stransa cu SCMD, de asemenea, numeroase ONG-uri (uniuni, asociatii, etc., ale militarilor sau civililor).
In acest context, la Brasov, filiala SCMD, impreuna cu 9 (noua) sindicate si ONG-uri locale, au intemeiat un nou ONG, cu personalitate juridica, ceea ce inseamna ridicarea capacitatii de actiune de la circa 600 la 10.000 de persoane. Este o forma de reorganizare a societatii civile, in jurul a ceea ce reprezinte, peste tot in lume, coloana vertebrala a acesteia – militarii in rezerva.
Ar fi de dorit, ca in toate marile centre ale tarii, filialele SCMD sa polarizeze atentia si vointa de actiune a tuturor reprezentantilor locali ai societatii civile.
Pentru amanunte, pentru cunoasterea experimentului si a pasilor necesari, doritorii pot lua legatura cu domnul Gl. Mr. (r) Prof. univ.  Petrisor MANDU, presedintele Filialei Brasov a SCMD.
In forme asemanatoare, filialele SCMD pot sa-si puna intreaga experienta organizatorica si pot cataliza intreaga vointa de actiune a tuturor celor nemultumiti, in toate centrele de garnizoana.
La nivel central, suntem pe cale de a incheia un protocol de colaborare cu Federatia Nationala a Muncii.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

vineri, 8 aprilie 2011

In atentia tuturor membrilor SCMD din Bucuresti


SCMD este alaturi de toate fortele care apara Capitala de lacomia celor ce vizeaza acapararea tuturor resurselor orasului si ale tarii.
SCMD este impotriva desfiintarii Sectoarelor Bucurestiului si a concentrarii deciziilor administrative,  impotriva unei traditii statornicite inca de la sfarsitul secolului al XIX-lea, in mainile unei singure persoane.
Va transmitem rugamintea ca, in calitate de membri ai SCMD si de cetateni responsabili ai Capitalei, sa urgentati completarea tabelelor pentru referendumul care va hotari soarta orasului.
Tabelele (formularele) se pot ridica de la sediile filialelor sau pot fi printate de pe Internet (www.aparabucurestiul.ro) si, dupa completare, se vor preda   secretarilor de filiala, care, la randul lor le vor transmite centralizat la Secretariatul Tehnic in perioada 25-28.04.2011.
Asteptam de la fiecare membru al SCMD sa prezinte cel putin 1 (unu) tabel completat.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

miercuri, 6 aprilie 2011

In atentia Birourilor Operative ale filialelor noastre


Va prezint strategia adversarilor nostri pentru anul in curs:

Intrucat SCMD a rezistat atat acuzelor imbecile aduse tuturor celor care la Bucuresti sau in filialele din teritoriu s-au ilustrat in apararea obiectivelor sale, santajelor si persuasiunii (la ce mai luptati pentru ca ati obtinut pensiile inapoi si procesele voastre sunt fara obiect!...), mai mult, a ajuns temut de Putere, curtat de partide si de federatiile sindicale,  puterea politica a adoptat urmatoarea strategie:
  • Pe 07.02.2011, toti judecatorii au fost chemati la CSM si li s-a pus in vedere ca pana la schimbarea totala a jurisprudentei impotriva acelei surprinzatoare decizii erga omnes data de ICCJ, ce verdicte sa dea in litigiile cu noi: “”actiune fara obiect””. Va reamintim ca obiectul nostru este nu HG 735/2010, suspendata executoriu inca din sept. 2010, ci deciziile de pensii, nule de drept, emanate intre 20.12.2010-07.01.2011 ilegal si care fac obiectul OUG 1/2011. Daca acestea sunt declarate nule de tribunale (vezi victoriile de la Alexandria si Drobeta Turnu Severin), OUG 1 nu mai are ce sa revizuiasca, deci ramane ea insasi “”fara obiect””. Cu alte cuvinte ne aflam in fata unui clar caz de hot (Basescu, Boc, Oprea, Igas, Maior, etc) care striga hotii!
  • In perioada urmatoare vor continua santajele (amenintari la adresa copiilor si altor rude apropiate care lucreaza in sistemul militar) pentru demobilizarea membrilor Birourilor Operative, Comitetului Director si coordonatorilor Departamentelor SCMD.
  • Vor continua promisiunile de reactivare a membrilor din conducerea Birourilor Operative (cazul Fotache – Pitesti) acestea extinzandu-se asupra subofiterilor si maistrilor militari sub 50 de ani. Persoane multe, bani putini si pe termen scurt.  Deasemenea, promisiuni de angajare ca civili la primarii, consilii locale, firmele dependente de Udrea.  Dupa obtinerea rezultatului (bulversarea activitatii SCMD inainte de alegeri) vor fi dati din nou afara.
  •  O importanta masa de membri PDL si UNPR, fosti militari, vor invada, din ordin, SCMD, ascuzandu-si cu grija apartenenta politica. Vor fi cat se poate de utili filialelor si de revolutionari, pana la atingerea scopului – infiltrarea in Birourile Operative.
  • OPSNAJ furnizeaza, la ordin, date despre retetele compensatorii, adica despre afectiunile de care sufera membrii cu greutate ai SCMD din filiale si CD. In ce scop? Putem doar sa banuim.
  • S-au cerut si se cer in continuare date despre trecutul, prezentul si mai ales proprietatile pe care le au membrii SCMD sau familiile lor.
  • Se cer date despre firmele pe care le au membrii SCMD si familiile lor.
  • S-a cerut reluarea de catre infiltrati a atacurilor mizand discreditarea tuturor celor care, actinand practic in detrimentul propriilor familii, dezinteresat, zi lumina, in interesul SCMD, au obligat si obliga Puterea sa-si schimbe in permanenta planul privind distrugerea categoriei socio-profesionale a militarilor, mergandu-se pana la preluarea teatrala a unor obiective ale SCMD. De exemplu, nu SCMD in toamna lui 2010 ci noi, Oprea, in februarie 2011, am desfiintat HG 735/2010 sau ordinul M 101 (in speranta ca suntem atat de prosti incat sa nu ne punem intrebarea – la ce le-ati mai inventat daca le-ati abrogat?). Nu SCMD ci noi, Basescu, Oprea, am impus reluarea in februarie a pensiilor din decembrie si pastrarea celor crescute aleatoriu. Nu noi ci SCMD minte, nu SCMD ci noi va vrem binele, etc.

Important este faptul ca le este intr-atat frica de SCMD incat, daca ne pastram coeziunea, vor merge pana la a retracta si ideea pierderii statutului nostru de militari in rezerva. Va reiesi ca, nu riposta SCMD ci bunavointa dl. Oprea ne va reda statutul. Evident, se spera ca vom fi din nou atat de prosti incat nu ne vom pune intrebarile: dar cine ne-a luat statutul? Cine ne-a facut mai intai “”asistati””, apoi “”beneficiari proveniti din …”” si, mai nou, “”foste cadre militare””? Este adevarat, avem multi disperati intrati in randurile SCMD doar de frica pierderii cuantumului pensiei. Dar majoritatea membrilor SCMD si-au pastrat intacta onoarea si demnitatea de militar si lupta de frica pierderii iremediabile a Romaniei!
Concluzia noastra este ca aceasta putere a bolsevicilor portocalii, care va dezlantui in luna  mai in Parlament, impotriva noastra, seria legilor “”lustratiei””, luandu-ne din nou drepturile, inclusiv de pensie, pentru ca am servit in institutii care au sprijinit regimul proclamat de ultimul comunist Traian Basescu (declarat ca atare in alegerile din 2004) –“” ilegitim si criminal””, trebuie sa cada nu maine, nu poimane ci … alaltaieri, pentru ca altfel nu va mai ramane nimic in 2012, nici din noi, nici din Tara!
Vom continua asadar sa ne batem in justitie, in Parlament, in strada, inauntru si in afara tarii, pentru ca nu exista alta solutie decat victoria noastra deplina, urmata de pedepsirea initiatorilor genocidului la care suntem supusi.
”Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit!”

Honor et Patria! Vae victis!

Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

vineri, 1 aprilie 2011

INFORMARE


IN ATENTIA TUTUROR MEMBRILOR SCMD


Duminica, 03.04.2011, se desfasoara, concomitent, in Capitala, congresele Partidului Conservator si Partidului Poporului.


Credincios principiului echidistantei reale fata de partidele politice, SCMD a dat curs ambelor invitatii de participare, in scopul de a face cunoscute tuturor fortelor politice obiectivele noastre majore.


La Congresul P.C. va participa o delegatie condusa de Presedintele SCMD iar la Congresul P.P. va participa o delegatie condusa de d-ul Vicepresedinte gl.mr. (r.) dr. Constantin NASTASE.


De asemenea Presedintele SCMD a salutat infiintarea la Targu Mures pe 28.03. a.c. a unei noi formatiuni politice - P.U.M.N.


Secretar,


Col. (r.) Adrian-Mihail STEFAN