vineri, 10 februarie 2012

16 februarie 2012, miting al ceferistilor



In atentia tuturor membrilor SCMD din Bucuresti si Ilfov si a membrilor Consiliului National al Societatii Civile (CNSC)

Pe linia colaborarii in cadrul Consiliului National al Societatii Civile (CNSC), am primit din partea ASOCIAŢIEI  PENSIONARILOR CFR si a ASOCIATIEI PENSIONARILOR   EXPRESUL CFR (care ne-au sprijinit cu forte importante la mitingul si marsul din 24 ian. a.c.,) invitatia de a participa la mitingul organizat in ziua de joi 16 Februarie 2012, între orele 10:00–12:00, în parcul din faţa Ministerului Transporturilor.
Printre alte amputari, pensionarii ceferisti au primit din partea regimului Basescu, drept cadou, si amputarea permiselor de calatorie gratuita pe CFR.
Rugam pe toti membrii SCMD din Bucuresti si Ilfov, disponibili, sa participe cu insemnele SCMD, cu atat mai mult cu cat si noua ne-au fost amputate cele 6 calatorii gratuite pe an. Ii rugam, in acelasi timp, pe toti membrii CNSC, in special pe cei apartinand sindicatelor si ONG-urilor revolutionarilor carora li s-au amputat, de asemenea, cele 10 calatorii gratuite anual, sa participe.
Este esential sa reluam lupta, toti membrii CNSC, in conditiile in care regimul Basescu a produs un guvern paramilitar, a carui misiune principala este trecerea la Planul B prezidentialreprimarea fortelor democratice si oponentilor. Dovada o constituie declaratia noului ministru de Interne, Gabriel Berca, la investirea unui guvern declarat de criza economica: „MAI ... este chintesenta administratiei actuale”.
Doleantele tuturor romanilor care mai vor sa traiasca intr-un stat democratic si european raman cele exprimate zilnic in strada:

Jos Basescu!
Jos regimul de dictatura personala!
Jos camarila prezidentiala!
Jos Guvernul paramilitar!
Alegeri anticipate separate!

Celor care au vreo emotie legata de data de 16 februarie si de grevele din 1933, le spun, ca specialist, ca istoria a fost mistificata: la respectivele lupte s-au implicat Partidul Social Democrat si legionarii, acestia din urma dandu-l si pe Doncea, principalul organizator. Gheorghe Gheorghiu Dej a fost implicat in calitate de lider sindical si nu de reprezentant al unui partid inexistent legal. Facem aceste precizari ca sa taiem elanul de intoxicare si discreditare a actiunii, al eventualelor trompete ale stalinistului Basescu, venit pe linia noii generatii de cominternisti, membri ai grupului de la Comana sau fiilor si nepotilor, patapievicilor, tisminitchilor si vass-ilor de odinioara.
Sa participam asadar in numar impresionant, ca sa dovedim Basescului ca suntem hotarati sa ne recuperam tara.

Uniti vom invinge!

PRESEDINTE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU