marți, 21 februarie 2012

Alertati de catre aliatii nostri din cadrul CNSC, sindicate si ONG-uri ale revolutionarilor, ca se pregateste o noua ticalosie prin care toti militarii, indiferent de structura de provenienta, sa fie incriminati in bloc, retroactiv, iar urmasii celor cazuti in decembrie 1989, cei raniti, arestati sau cu merite deosebite in evenimente, sa fie privati de drepturi, am reactionat prin urmatoarea solicitare de sprijin:

In atentia domnilor,
Deputat Victor PONTA, presedintele PSD
Senator Crin ANTONESCU, presedintele PNL
Senator Raymond LUCA, presedintele CPRD

Sub presiune sau ca urmare a actiunii manipulatorii a unor persoane cu statut de revolutionar, aservite Puterii, in scopul crearii bazei juridice pentru condamnarea post factum a fostului Presedinte Ion ILIESCU, persoane care isi aroga statutul de unici revolutionari, aflate in slujba Puterii, au determinat, initial, doi deputati de Alba sa faca o initiativa legislativa de modificare a Legii 341/2004 a revolutionarilor, prin care sa-i modifice sensul si, mistificand insasi Istoria, sa rapeasca militarilor care il au, statutul de luptator in revolutie, respectiv erou, erou martir, incriminand militarii, potrivit binecunoscutului scenariu extern in alb si negru despre “revolutia spontana”. In momentul in care cei doi deputati, ambii PNL s-au sesizat si-au retras initiativa. instantaneu a aparut insa o initiativa similara, semnata, de data aceasta, de deputati PDL, care initiativa se incearca a fi discutata astazi, 21.02.2012, in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, numai de catre deputati ai arcului Puterii, si in prezenta, exclusiva a reprezentantilor revolutionarilor inregimentati acesteia, in vederea sacrificarii Legii 341/2004, pentru servirea intereselor politice ale Presedintelui statului. Si aceasta initiativa a fost contestata de revolutionarii autentici prin actiunea hotarata a BNR, SRR, si a majoritatilor asociatiilor de revolutionari din Romania.
Va informam domnilor, ca peste 250 de militari sunt eroi martiri ai Revolutiei, urmasii lor urmand a fi privati de drepturi (ca in cazurile Cotuna – Trosca) si o seama de militari, fosti soldati sau cadre active la vremea aceea, au apucat sa primeasca statutul de revoulutionar, inainte de aparitia ordinului dat de ministrul de atunci, Victor Atanasie STANCULESCU.
Va reamintim de asemenea, domnilor ca, fara sacrificarea ministrului Apararii Nationale, Gl. Vasile MILEA, si actiunea hotarata a militarilor din toate structurile, actuala Romanie nu ar fi existat. Mai mult, ca militarii au avut victime pana la inceputul lunii ianuarie, ca avem suficiente date despre implicarea in teren a structurilor specializate ale tuturor membrilor celor doua Tratate, nu numai depre cei 73.000 de luptatori OMON, adusi in Romania la recunoastere de obiectiv, cu incepere din luna iunie’89, despre faptul ca 300 de cadavre ale acestora nu au putut fi recuperate si sunt ingropate fraudulos, dupa cum recunostea Sergiu NICOLAESCU, in cimitirele eroilor si ca avem date suficiente si despre figuri importante ale ambasadelor de atunci, implicate direct in evenimente.
In spiritul celor de mai sus, pentru a nu provoca un alt scandal periculos pentru situatia Romaniei actuale, va rugam sa interveniti cu promptitudine, pentru a lasa Istoria istoricilor si Legea 341/2004 revolutionarilor autentici, asa cum a gandit-o la vremea respectiva un Legiuitor mult mai competent si mai independent decat cel actual. Acceptam orice, dar nu si folosirea, in scopul pastrarii la putere a regimului Basescu, a mortilor, adica a celor care s-au jertfit constient, pentru idealul tuturor romanilor de libertate si democratie autentica.
Cu stima,
Presedintele SCMD
Col. (r) dr. Mircea DOGARU