joi, 15 martie 2012

“Nem, nem, soha!”


In august 1920, intrunit pentru ratificarea Tratatului de la Trianon, Parlamentul Ungariei a declarat Romania dusman etern, iar Otto von Habsburg a inmanat drapelele de lupta brigazilor teroriste constituite ad-hoc pentru distrugerea Romaniei. Toti cei prezenti au stigat “Nu, nu, niciodata!” (“Nem, nem, soha!”) in sensul ca nu recunosc 1 Decembrie 1918, adica unirea Transilvaniei cu Romania.
Creatie a lui Geoge Soros si nu numai, fostul activist CC UTC Mihai Razvan Ungureanu a intervenit ca ministru de externe in testamentul unui particular si, prin fals si uz de fals, a creat o noua fundatie Gojdu, facand astfel cadou Ungariei 2 miliarde de dolari, adica asezamantul Gojdu din centrul Budapestei si mostenirea Gojdu, daruite de testator romanilor ortodocsi din Transilvania si Ungaria.
Acelasi Mihai Razvan Ungureanu, ca premier, incalcand vointa profesorilor si a studentilor romani si unguri, a introdus segregarea pe  criterii rasiale la Targu Mures.
In ceea ce ne priveste, refuzand orice dialog cu noi, tovarasul Ungureanu se pregateste sa arunce, de la 1 aprilie, asupra noastra, hoardele de dabilari, executandu-ne silit si retroactiv, desi avem circa 38.000 mii de procese in derulare in tara, pe care, culmea, le mai si castigam! Sprijinul actualului guvern, ca si a celui vechi, cu alte cuvinte, sprijinul regimului, este, evident, UDMR-ul.
Pentru toate acestea si pentru ca pe noi nu ne impresioneaza marele jefuitor si distrugator al finantelor americane si britanice, Geoge Soros, maine, 16 martie a.c., cu incepere de la ora 12.00, vom picheta cabinetul ambasadorului extraordinar si plenipotentiar al UDMR in Romania basesciana, tovarasul Kelemen Hunor. Mesajul nostru va fi bilingv: atat in ceea ce priveste segregarea cat si destinul politic al UDMR – “Nu, nu, niciodata!” adica “Nem, nem, soha!” Pentru ca ne-am saturat de minciunile lor si de aerul lor fals european, ca de mere acre!
Daca diriguitorii nostri politici le sunt complici intru hotie, a venit vremea sa readucem noi lucrurile in ordinea fireasca, restaurand democratia constitutionala!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU