luni, 16 iulie 2012

Catre toti membrii SCMD

Doamnelor si domnilor colegi,


Va prezentam mai jos acordul semnat de catre copresedintii USL, privind asumarea de catre acestia a listei obiectivelor structurilor membre ale CNSC. Adica, obiectivele SCMD si ale aliatilor sai (prin protocoale bilaterale) in lupta sindicala (clic aici pentru a accesa lista obiectivelor).
Acordul este important pentru noi, fiindca recunoaste SCMD drept partener de dialog cu Guvernul si Presedintia. 
Incepand cu data de 18 iulie si pana la debutul campaniei electorale vom pune la punct, pe comisii, problema graficului si modalitatilor de rezolvare ale obiectivelor asumate. Vom prezenta din lista obiectivelor extrasul cu obiectivele proprii SCMD.
In aceasta situatie, reiteram solicitarea Comitetului Director ca toate filialele SCMD sa dea curs solicitarilor de participare ale USL la manifestatiile din actuala campanie vizand demiterea presedintelui Traian Basescu. De asemenea, solicitam tuturor filialelor o activitate intensa in vederea mobilizarii membrilor, rudelor, cunostintelor, prietenilor, etc., pentru REFERENDUM.
Daca Basescu se intoarce, va cadea Guvernul si sansele rezolvarii rapide a doleantelor noastre se vor reduce din nou la zero.

Doamne ajuta!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU