vineri, 13 iulie 2012

Sa-l facem pe Basescu “simplu cetatean”!


Apel catre toti romanii cu drept de vot

Cetateni si cetatene,
Crestini fiind, suntem nu pentru pedepsirea pacatosului ci pentru indreptarea lui!
Il vreti pe Basescu, simplu cetatean, cu sau fara Elena Udrea, egalul vostru la cozi la bilete la tratament prin sindicat, sau la pietele Crangasi si Moghioros, ca marfa-i mai ieftina?
Il vreti pe Basescu bombanind alaturi de voi la coada la “compensate”?
Il vreti pe Basescu egalul vostru in trafic, in masina personala, injurandu-va reciproc si claxonand iritati la STOP?
Atunci, in mod obligatoriu, prezentati-va la REFERENDUM si votati DA, pentru DEMITERE!
Iata de ce:
Legea nr. 406/10 iulie 2001, privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman, prevede ca respectivele persoane si familiile lor sa beneficieze pe durata vietii, indiferent ca au actionat in beneficiul sau in detrimentul nostru, pe banii nostri, de urmatoarele foloase:  “Art. 2 …
a)  Folosirea gratuita a unei locuinte de protocol, cu destinatia de resedinta, care cuprinde si un spatiu cu destinatia de cabinet de lucru, incadrat cu un post de consilier si un post de secretar;
b) O indemnizatie lunara in cuantum egal cu 75 % din indemnizatia acordata Presedintelui Romaniei in exercitiu;
c)  Paza si protectie, precum si folosinta gratuita a unui autoturism, asigurate permanent de Serviciul de Protectie si Paza, potrivit reglementarilor in vigoare”.

Va informam ca Basescu, pregatindu-si retragerea, a investit déjà din banii nostri, 3 milioane de euro la Snagov, in Vila 3 Lac si in Vila Dante, urmand sa-si adjudece una dintre ele.
Merita Basescu toate acestea? Evident ca nu! Drept consecinta, prezentati-va la REFERENDUM si votati pentru DEMITERE, deoarece Art. 1, al legii mentionate, precizeaza la al. 3 urmatoarele: “Nu beneficiaza de prevederile prezentei legi persoana careia i-a incetat calitatea de sef al statului roman ca urmare a savarsirii unei infractiuni pentru care a fost condamnata definitiv sau ca urmare a demiterii din functie prin referendum”!

Sa-l facem asadar pe Basescu ceea ce se considera a fi, in ultimele clipe, idolul sau  prematur impuscat – un “simplu cetatean”!

Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU