joi, 29 noiembrie 2012

In atentia tuturor membrilor SCMD din Bucuresti si a partenerilor din cadrul CNSC

Depunere de coroane


In cadrul manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei, ramanand credincios principiului echidistantei fata de partidele politice, SCMD va depune coroane de flori in cadrul unei actiuni comemorative, in amintirea celor aproape 1 milion de romani jertfiti sub arme in Razboiul de Reintregire (1916-1918), la Cotroceni, la Monumentul Leu. Actiunea va avea loc sambata, 1 Decembrie, intre orele 12.00-13.00.

Rugam Birourile Operative ale filialelor din Bucuresti si Ilfov sa ia masuri in consecinta.

Ii invitam la acesta actiune pe toti romanii patrioti.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

marți, 27 noiembrie 2012

Scrisoare deschisa

In atentia presedintelui expirat al Romaniei

Domnule Traian Basescu,

Ati dobandit calitatea de fost presedinte al Romaniei la 29 iulie a.c., cand 8,6 milioane de romani, prin prezentarea la Referendum, in pofida amenintarilor si lucraturilor dvs. de culise, v-au retras definitiv mandatul. Ati furat votul popular cu ajutorul a 5 slugi de la institutia politica stalinista numita CCR, si al mai marilor Europei, care au actionat nu de dragul dvs. ci din interes. Democratia nu este pentru catei! Numai ei, mai marii lumii,  pot aresta si lichida presedinti, sub pretextul apararii “democratiei”, in Serbia, Albania, Libia, Egipt, Afganistan, Irak, Siria sau aiurea! Nu si popoarele!

Divortul democratic al natiunii romane de dvs. a fost privit cu spaima, ca un precedent periculos pentru alde Merkel, Barroso et co. Vi s-a permis sa amenintati, cu spume la gura, in mod “democratic”, deputati, senatori, politisti, militari, primari alesi si, in general, pe toti cei care au indraznit sa voteze impotriva dvs. Dar ati sarit calul in povestea macovee cu “lovitura de stat” data de majoritate, adica de Parlament ,si cu transferul rolului de aparator al “revolutiei” catre persoana dictatorului si a instrumentelor sale de informatii, diversiune, paza, protectie si control al populatiei. Din acest motiv, stapanii externi v-au pus fermoar la gura. Dar nu v-a tinut mult! 

De doua saptamani, va dati in petic, intervenind absolut “democratic”, in campania  electorala, deoarece ati constatat, cu groaza, ca ura fata de instrumentele dvs. politice, fata de regimul dvs. care si-a batut joc de toate categoriile socio-profesionale si de varsta din Romania, dar si de viitorul tarii, nu a scazut, ci, dimpotriva! Atacati de-a valma institutiile democratice ale statului, cu ajutorul “coloneilor” dvs. media, fabricati special pentru dvs. de Oprea si Blaga, toate institutiile democratice ale statului, incepand cu Parlamentul si Guvernul si pe toti opozantii dvs. 

In hahaiala dvs. verde de frica, ati facut insa in aceste zile o greseala imensa care ii va costa in alegeri pe protejatii dvs. L-ati insultat pe ministrul Apararii, o persoana net superioara dvs. ca CV si oricum mai tanar cu aproape 5 ani. Nemeritata insulta adusa ministrului Apararii se rasfrange la fel de nemeritat, asupra tuturor categoriilor de militari activi, in rezerva si in retragere.

In numele militarilor in rezerva si in retragere din SCMD va pretind scuze publice. Altfel, veti obtine, dar in alt sens, ceea ce va doriti cu disperare de o luna de zile – iesirea noastra in strada. De o luna de zile cristoii si turcestii din interiorul SCMD si din afara ne tot incita sa protestam la Palatul Victoria. Vom iesi, domnule Basescu, daca nu va cereti scuze, dar la Palatul Cotroceni! Se pare ca vi s-a facut dor de noi si de aliatii nostri. Pe curand!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

duminică, 18 noiembrie 2012

Comunicat



Vineri, 16.11.2012, la sediul central al SCMD, Comitetul Director, reprezentantii filialelor din Bucuresti si Ilfov si delegatiile filialelor SCMD din Sectorul 1 au purtat discutii cu reprezentanti de marca ai USL si Guvernului.
La sedinta Comitetului Director (largit) care a urmat, s-a stabilit suspendarea manifestatiilor stradale, pe durata negocierilor cu Guvernul. S-a mai stabilit, asa cum s-a comunicat dealtfel partenerilor de dialog, ca membrii SCMD nu vor vota in alegeri persoanele vinovate de initierea si votarea (in general frauduloasa) a legilor care au afectat grav pe militari si alte categorii socioprofesionale, legi considerate de SCMD si aliatii sai drept ale genocidului si subminarii economiei nationale.
S-a reiterat intentia de responsabilizare a persoanelor vinovate de soarta rezervistilor si a tuturor categoriilor socioprofesionale si de varsta care compun natiunea romana.

COMITETUL DIRECTOR

vineri, 16 noiembrie 2012

Informare


Astazi, 16.11.2012, la sediul central al SCMD, Comitetul Director, reprezentanti ai filialelor din Bucuresti si Ilfov si, in primul rand, delegati ai filialelor din Sectorul 1 au purtat discutii cu reprezentanti marcanti ai USL si Guvernului, ridicand problema ordonantelor care intereseaza pe rezervisti,  a  Proiectului Legii pensiilor militare de stat, dar si probleme referitoare la masuri reparatorii pentru alte categorii socioprofesionale. Se poate considera ca negocierile cu Guvernul si USL au intrat in faza decisiva.
A urmat sedinta Comitetului Director largit care a analizat directiile de actiune ale SCMD pentru zilele urmatoare. Un comunicat pe acesta tema va fi emis de catre Comitetul Director, maine seara sau, cel mai tarziu, duminica, 18.11.2012.

BIROUL OPERATIV AL SCMD

miercuri, 14 noiembrie 2012

Apel la calm

Presedintele SCMD transmite, inainte de a intra in emisiune la postul RTV, ca astazi, 14.11.2012, au avut loc doua uriase diversiuni basiste, cu grave consecinte, daca lumea va reactiona asa cum se spera.
Presedintele SCMD va incerca sa explice ce se intampla, in emisiunea la care este invitat in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, iar daca nu va fi lasat sa faca acest lucru, isi va asuma responsabilitatea  de a va informa, maine, 15.11.2012, pe blogul personal.

SECRETARIATUL GENERAL AL SCMD

luni, 12 noiembrie 2012

SCMD si USL - informatii de ultima ora

In atentia tuturor membrilor SCMD

Astazi, 12.11.2012, are loc o sedinta pregatitoare de guvern. Miercuri, 14.11.2012 este sedinta de guvern programata (din surse oficioase aflam ca ar putea avea loc cu o zi mai inainte, adica marti). 

Delegatia FMI si-a expus punctul de vedere, vineri, 08.11.2012: guvernul poate da orice OUG doreste si poate lua orice masuri reparatorii, in conditiile pastrarii echilibrului bugetar. Inca asteptam ordonantele promise!

Vineri, 16.11.2012, la ora 10.00, la sediul central al SCMD vom avea discutii cu dl. Tariceanu si alti candidati in alegerile generale din Sectorul 1 Bucuresti (vor participa membri ai SCMD din Sectorul 1 si BO ale filialelor din Bucuresti).

Daca ordonantele solicitate vor ramane pana atunci tot la stadiul de promisiune, tot vineri, la orele 14.00, vom decide, in plenul Comitetului Director al SCMD, atitudinea noastra diferentiata fata de candidatii USL (exclus UNPR) in alegeri, si modul in care ne vom exprima neincrederea, incepand de luni, 19.11.2012. Legat de acest ultim aspect, rugam BO ale filialelor sa-si exprime pozitia, anuntand vicepresedintii coordonatori ai grupurilor de filiale teritoriale, pana la sedinta Comitetului Director.

BIROUL OPERATIV AL SCMD

marți, 6 noiembrie 2012

Scrisoare deschisa

PRIMULUI MINISTRU AL ROMÂNIEI
EXCELENŢA SA DOMNUL VICTOR PONTA,  


        Generalii, ofiţerii, maiştrii militari şi subofiţerii în rezervă şi în retragere din judeţul Dolj, membri ai filialelor Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate CRAIOVA, CALAFAT şi PLENIŢA, vă adresează aceste rânduri, animaţi de cele mai bune sentimente de apreciere pentru tot ce aţi realizat până în prezent, în fruntea GUVERNULUI ROMÂNIEI, respect şi consideratie pentru bunele dumneavoastră intenţii şi, nu în ultimul rând, pentru felul cum încercaţi să îndreptaţi nedreptăţile care s-au comis asupra categoriei socio-profesionale a militarilor, o categorie aparte aflată sub jurământ de credinţă faţă de ţară şi popor, legământ care îi conferă respectul şi aprecierea din partea tuturor cetăţenilor patriei.
     Cunoaştem şi apreciem eforturile miniştrilor din cabinetul domniei voastre pentru rezolvarea prin ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ a situaţiei camarazilor noştri cărora li s-au diminuat pensiile printr-o lege nedreaptă şi abuzivă, cunoaştem de asemenea deschiderea către dialog şi intenţia domniei voastre de a promova o LEGE A PENSIILOR MILITARE DE STAT în cursul anului 2013, lege care să ne redea ONOAREA şi DEMNITATEA pe care elemente inculte şi retrograde aflate in slujba unei CAMARILE POLITICE de moment ni le-au confiscat, dar nu putem să înţelegem domnule Prim–ministru de ce vă lăsaţi amăgit de propunerile şi sugestiile unor politicieni mediocri, lipsiţi de onoare şi demnitate, care SE OPUN APROBĂRII MĂSURILOR REPARATORII pe care intenţionaţi să le luaţi prin ORDONANŢELE DE URGENŢĂ PREGĂTITE.
          Stimate domnule Prim–Ministru, NOI, ca cetăţeni oneşti ai acestei ţări care am slujit sub drapelul ţării şi nu al unor partide politice, care ne-am sacrificat tinereţea şi viaţa pentru binele acestei ţări, NU VOM ACCEPTA NICIODATĂ jocurile  unor politicieni lipsiţi de onoare, care ne-au trădat INTERESELE şi ne-au terfelit imaginea lovind în valorile supreme ale calităţii de SOLDAT şi anume CINSTEA, DEMNITATEA şi ONOAREA.
        Asigurându-vă de prețuirea și sprijinul nostru, rămânând consecvenți angajamentului nostru de a sprijini U.S.L. până la victoria finală, vă rugăm domnule Prim-Ministru să dați dovadă de fermitate în luarea deciziilor hotărâtoare pentru destinul și viața unor oameni și să nu uitați că astăzi, mai mult ca oricând, militarii de toate gradele, indiferent de poziția în care se află (în activitate, în rezervă și retragere), sunt hotărâți să-și apere spiritul de corp și imaginea instituției militare, nemaiacceptând în fruntea acesteia decât adevărați bărbați de stat, elite ale armatei și societății românești, și nu carieriști și traseiști politici.
       Cu speranța că Dumnezeu vă va da puterea să înfăptuiți tot ceea ce aveți în plan pentru ROMÂNIA și cetățenii ei, vă adresăm domnule Prim-Ministru ostășescul salut „AVEM ONOAREA SĂ VĂ SALUTĂM” și vă asigurăm încă o dată de aleasa noastră prețuire.

Cu respect și considerație, 
Militarii rezerviști din județul Dolj.

Președintele Filialei Craiova a SCMD

Col.(r) Ec.
                IOAN MISU NAON

Președintele Filialei Calafat a SCMD

Col.(r)
           SEVASTIAN AFREM

Președintele Filialei Plenița a SCMD

Col.(r)
           MIHAI BEDELICI

vineri, 2 noiembrie 2012

Negocieri (3)

Astazi, 02.11.2012, o delegatie a SCMD, formata din  Col. Mircea Dogaru, Col. Tudor Marian, Col. Ionascu Victor, a purtat o discutie cu ministrul de Interne, dl. Mircea Dusa.

Ii anuntam pe toti colegii nostri, proveniti din MAI, ca vor primi drepturile restante in lunile noiembrie si decembrie a.c.

De asemenea, si domnul ministru de Interne, care si-a dat déjà acordul prin semnatura,  va face toate demersurile necesare pe langa Premier si dl. Ministru Florin Georgescu pentru promovarea  ordonantelor de urgenta solicitate de SCMD, pana la inceperea campaniei de alegeri generale.

Anuntam pe toti membrii SCMD ca s-au facut demersuri pentru ca delegatii filialelor noastre  din teritoriu sa aiba o intalnire cu dl. Ponta, astazi, la Targu Jiu.

Rugam presedintii filialelor din zona sa ia legatura cu dl. Col. Sturza Alexandru, presedintele Filialei SCMD Deva, pentru detalii.
 
Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU