miercuri, 30 aprilie 2014

Solicitare de sprijin la alegerile europarlamentare

In atentia tuturor membrilor si partenerilor SCMD
Doamnelor si domnilor,
Dupa cum stiti, noi am acordat, prin semnaturi, dreptul de a participa la alegeri, urmatoarelor formatiuni politice: ANA (Alianta Nationala a Agricultorilor), PP-LC (Partidul Poporului - Legea Cojocaru) si PNM (Partidul National al Mediului).
BEC a decis ca, dintre cele trei formatiuni, doar ANA intruneste conditiile. Pe listele ANA se afla numerosi membri ai SCMD si CNSC. In situatia in care aceasta formatiune va trimite europarlamentari la Bruxelles, acestia si-au luat angajamentul de a face lobby in Parlamentul European pentru rezolvarea problemelor sociale reale aflate pe Lista de obiective a societatii civile romanesti organizate. Drept urmare, dincolo de optiunile politice ale fiecaruia, va rugam sa aveti in vedere si interesul general, al nostru, al tuturor, atunci cand veti fi solicitati pentru sprijinirea formatiunilor politice si sustinerea candidatilor.
ANA a fost, in mod neconstitutional, deposedata de simbolul sau, "Marul", care a fost atribuit PMP (Partidului Miscarea Populara), si va avea in alegeri ca simbol TRACTORUL. Evident, tractorul romanesc, ramas doar in amintirea noastra. Este un semn ca ANA mizeaza pe refacerea agriculturii romanesti si a industriei adiacente, ca baza pentru relansarea economiei nationale.

Cu stima,
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU