vineri, 31 octombrie 2014

Legea pensiilor militare de stat si prezenta la urne




Legea pensiilor militare de stat si prezenta la urne
- In atentia tuturor membrilor SCMD –


Stimati camarazi,
Intrucat ne intrebati insistent cu cine votam, am datoria sa va raspund ca SCMD are un candidat propriu care se numeste… “Proiectul Legii pensiilor militare de stat”.
Luni, 27 octombrie a.c., cu ocazia plenului Camerei Deputatilor, intrunit pentru discutarea ridicarii imunitatii unor deputati in culpa, domnul Zgonea a inserat pe ordinea de zi si dezbaterea celor 4 proiecte legislative restante din perioada 01-07 octombrie a.c., in frunte cu proiectul care ne intereseaza. Din pacate, s-a inceput cu discutarea ridicarii imunitatii, moment in care deputatii ACL au parasit sala, adunarea ramanand fara cvorum. Speram ca marti, 04 noiembrie a.c., sa se procedeze invers, adica sa se inceapa cu legile, pentru ca domnii deputati trebuie sa inteleaga faptul ca au de ales intre DNA si milioanele de voturi pe care le reprezinta beneficiarii celor patru legi.
Negociem, asadar, si noi, voturile candidatului nostru, “Proiectul Legii pensiilor militare de stat” in turul II. Pentru turul I al alegerilor, nu pot decat sa atrag atentia, in baza informatiilor si analizei personale, ca 11 dintre cei 14 candidati, conform realitatilor prezentului, sunt simple iluzii sau diversiuni, cea mai cumplita fiind “Varianta Johannis” care, constitutional, ni-l poate pastra pe Basescu presedinte pana in mai 2015 (daca Johannis e declarat incompatibil post-factum) sau ni-l poate aburca pe acelasi Basescu, in calitate de lider PMP si creator al unei noi majoritati parlamentare, in fotoliul de premier (daca Johannis castiga), ca sa o luam de la inceput. FEREASCA-NE DUMNEZEU!
Raman cei trei, care reprezinta, real, stanga, dreapta si societatea civila. Adica domnii Victor Ponta, Calin-Popescu Tariceanu si Teodor Melescanu. Dvs. votati ce doriti, important este sa mergeti la urne, pentru ca adevarata miza este prezentul si nu viitorul, pentru noi, toti. Ca popor si ca Tara!

Cu stima,

Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU