luni, 20 octombrie 2014

Multumiri membrilor CNR



MULTUMIRI MEMBRILOR CNR

- In atentia tuturor membrilor SCMD –


Doamnelor si domnilor,
Votul final al CNR Alba Iulia 2014 a fost un vot majoritar pentru apararea dreptului la existenta al SCMD. Intelegand obiectivele jocului operativ basist la final de mandat, majoritatea membrilor SCMD si reprezentantii lor din CNR au decis sa treaca peste sentimentele si resentimentele provocate de valul de laturi aruncate, in ultima perioada, cu profesionalism si cu metodele politiei politice, asupra conducerii SCMD si sa apere dreptul la existenta al SCMD, ca singura organizatie capabila sa apere eficient, in actuala conjunctura, interesele tuturor categoriilor de militari si politisti dar si interesele nationale.
Pana la viitorul CNR, vom revedea, impreuna, proiectul modificarilor la Statut adoptate pe articole, deoarece, sub presiunea tensiunilor acumulate si a grabei, s-au strecurat si erori. De exemplu, introducerea intre sanctiuni a “revocarii”, masura administrativa aplicabila doar in cazul celor numiti, nu si a celor alesi. Impreuna si numai impreuna vom imbunatati functionalitatea sindicatului pentru ca aceasta forma de organizare si metodele ei de actiune au fost cu totul noi pentru toti si toti am fost obligati sa ne adaptam si sa invatam din mers.
Aducem, asadar, multumiri membrilor CNR care au dat un vot Ratiunii, transmitandu-le, totodata, rugamintea de a-si informa camarazii, amanuntit, asupra celor vazute, auzite, discutate si constatate.

Honor et Patria! Vae Victis!

BIROUL OPERATIV CENTRAL AL SCMD