marți, 16 decembrie 2014

Informare

In atentia tuturor membrilor SCMD

Doamnelor si domnilor,
Obligatorii pentru fiecare membru SCMD sunt prevederile Actului Constitutiv al SCMD (Hotararea judecatoreasca), ale Statutului - explicitate in ROF, si hotararile CNR.
CNR 2014 a dezbatut articol cu articol documentele, pentru a inlatura neconcordantele dintre Actul Constitutiv si Statut, in cea mai deplina armonie. Problemele s-au ivit in momentul in care s-au prezentat eforturile ce se fac, inclusiv juridic, in vederea desfiintarii SCMD si pericolul ca acest obiectiv sa se produca daca ne lasam manipulati de actiunile profesionist concepute ale unei Puteri amalgamate. Hotararile CNR 2014 au fost luate statutar si cu mare majoritate de voturi, vizandu-se strict apararea SCMD si a intereselor tuturor categoriilor de militari.
S-a trecut cu vederea parasirea lucrarilor, inainte de votul final, de catre dl. Col. Tudor Marian si un mic grup de prieteni ai domniei sale, asa cum s-a trecut cu vederea ca, de 3 ani, de cand celebrul Tiberiu Fratila a disparut din peisajul public, cele mai delirante atacuri la adresa conducerii SCMD provin chiar din interiorul acesteia. Este suficient sa accesati paginile filialelor, ai caror lideri sunt implicati. 
De dragul pastrarii unitatii sindicatului si exercitarii presiunilor necesare asupra factorului politic, pentru indeplinirea obiectivelor majore, esentiale  pentru toate categoriile de militari, nu s-a luat pana acum nici o masura. Imi asum aceasta greseala!
Atacarea CNR 2014 ca "simulacru", deci nelegal, de catre dl. Col (r) Tudor Marian, si jignirea tuturor membrilor acestuia, deci practic a intregului SCMD, a condus la decizia de suspendare a BO al Filialei Sector 6 Bucuresti. Dl. Col. (r) Tudor asumandu-si intreaga raspundere, decizia s-a mentinut, pana la urmatorul CD, doar ca masura in ceea ce il priveste pe domnia sa.  Cu speranta ca va judeca la rece si isi va recunoaste eroarea de comportament. Din pacate, constat ca domnia sa insista in a-i blama pe toti cei care nu sunt de acord cu opiniile domniei sale, destul de neclare, si care nu-i accepta afirmatiile calomnioase drept realitati, nu numai pe "mincinosii si huliganii din conducere". Cu regret, sunt, de asemenea, nevoit sa constat, in pragul unei mari sarbatori nationale si crestine, ca nu a inteles nimic, continuand sa-i calomnieze, acuzandu-i de tot felul de interese mercantile si meschine pe cei ce se impotrivesc manifestarilor irationale si manipulatorii.
Cerandu-mi scuze pentru limbajul suburban si manifestarile colegului nostru, vicepresedintele suspendat, ma opresc recomandandu-va, pentru intelegerea celor intamplate la ultimul CD, informarea d-lui vicepresedinte al SCMD, Col. (r)Tudosie Stefan (clic aici). Cu amara constatare ca si alti membri de sindicat, altfel persoane admirabile, nu sunt capabile sa faca diferenta dintre dialog si monolog si sa accepte alta realitate decat aceea pe care si-o imagineaza.

Cu stima,

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU