luni, 13 iulie 2015

Dupa razboi, multi viteji se arata!

- In atentia tuturor membrilor SCMD -

Doamnelor si domnilor,
Va reamintim ca toate obiectivele asumate de SCMD, in interesul tuturor rezervistilor, vizand anularea legislatiei basiste represive, au fost atinse. Greu si cu sacrificii, dar au fost atinse. Din acest moment SCMD este preocupat de aplicarea corecta a legilor, numai pentru membrii de sindicat si militarii activi, si elaborarea unei noi legi a sindicatelor, care sa-i permita interventia in favoarea membrilor sai, oriunde in "Casa comuna numita Europa" si in lume.
Cea mai mare piedica in calea atingerii obiectivelor noastre au constituit-o "implementatii" si veleitarii din interior sau cei "de pe margine" care viseaza sa fie recunoscuti drept ceea ce nu sunt si care au agresat sistematic conducerea SCMD in ultimii 4 ani, nu numai prin insulte, acuze nici fondate nici probate, care baleiaza tot Codul penal, ci si prin incercarea de torpilare a tuturor relatiilor SCMD cu partidele, sindicatele, televiziunile, avocatii, etc, contribuind direct la indepartarea multor membri ai SCMD sau la ezitarea de a se inscrie a multor persoane de valoare.
Astazi SCMD este acuzat de aceiasi, ba ca ar fi intocmit singur - ceea ce nu este adevarat, o lege proasta, ba ca nu a avut nici o contributie. Ii sfatuim pe "napoleonii", "cezarii", "vladimirestii", etc. care isi exhiba micimea pe feisbucuri si pseudo-publicatii on line, sa se dea mari in propria ograda, la rate, la gaste, la curci si alte necuvantatoare, ca astea nu pot sa-i combata! La fel, pe dl. Ilie Marian, care nu mai este membru de sindicat de 4 ani si care poate organiza ce fel de activitati doreste, in propria bucatarie, dar nu sindicale. Nu avem nici o vina ca nu a ajuns senator sau ministru pe lista unui partid ca si inexistent. Acest indemn este valabil pentru toate personajele care, statutar, nu mai fac parte din Sindicat, fie prin retragere (neplata cotizatiei cu anii) fie prin suspendare, in vederea excluderii. Cat despre dl. Tobosaru de la Oradea-Washington via Paris, ii readresez rugamintea de a o lasa pe Lia Roberts in afara SCMD si de a nu mai incerca sa tulbure SCMD prin mizere procedee neoconservatoare. Are tot dreptul sa faca remarci si sa critice, cu singura conditie sa fie de buna credinta. In caz contrar, insistenta in acuzarea nefondata i-ar putea atrage repercusiunile prevazute de lege.
De acord cu apelul la unitate lansat de Filiala Brasov, dar nu cu hienele, felicitam Filiala Pitesti si filialele din zonele Muntenia Sud, Nord-Vest, Centru si Sud-Est, pentru tot ceea ce au facut in acest sens, atragem atentia domnilor Giuglea (dator cu explicatiile cerute de Comitetul Director in privinta modului discretionar in care a cheltuit banii Filialei - detalii aici; vedeti si Decizia CD ignorata de catre dl. Col. Giuglea) dar si presedintelui Filialei SCMD Timisoara, ca ar fi timpul sa decida, in propriul interes, ce sunt si ce politica fac - a proaspat vopsitului in galben albastru PDL sau a sindicatului?

Doamnelor si domnilor,
Cu profund respect imi permit sa va adresez o intrebare: Cati dintre dvs. ar fi rezistat, sanctionandu-i cu calm, actionand pe toate caile, 24 de ore din 24, pentru salvgardarea intereselor rezervistilor, amenintati, insultati, batjocoriti, tot 24 de ore din 24, de catre toti suburbanii, care s-au descalificat prin comportament, ca militari, asa cum au rezistat, cu stoicism, membrii conducerii SCMD, a Filialelor, membrii celorlalte structuri centrale ale SCMD, sistematic agresati?
Cat despre Legea pensiilor militare de stat (nume impus de presedintele SCMD inca din 2012) aceasta este reparatorie pentru toti, indiferent de anul trecerii in rezerva, si tot pentru toti este, asa cum ne va demonstra viitorul apropiat ... ULTIMUL TREN. Asumandu-mi aceste afirmatii, transmit tuturor camarazilor cu judecata limpede rugamintea de a respinge afirmatiile si actiunile paranoide ale pescuitorilor in ape tulburi care isi doresc stoparea Legii, neavand de aparat decat propria micime si unele beneficii deloc meritate!
Ramanem in continuare adeptii pastrarii si intaririi unitatii de lupta a SCMD, pentru vremurile tulburi care urmeaza. Dar si ai curatirii SCMD de neaveniti! Sunt sute de ONG-uri ale rezervistilor, in care acestia isi pot preamari importanta si uzita pana la tocire vechile procedee de partid, de blocare a tuturor initiativelor, prin invartire in jurul cozii!

Cu stima si multumiri pentru toti cei care s-au implicat in lupta pentru recastigarea drepturilor militarilor,

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU