marți, 27 octombrie 2015

SOLIDARIZARE ÎN CAZUL GIGINĂ

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate se raliază prin prezenta poziţiei exprimate de sindicatele partenere din MAI, în cazul tragicului accident al poliţistului de la Brigada Rutieră, Bogdan Cosmin Gigină.
Încă un poliţist, ca mii de alţi camarazi din Interne şi Armată, a căzut la datorie, în timp ce-şi exercita profesia.
Transmiţând sincere condoleanţe familiei îndoliate, SCMD îşi manifestă, în acelaşi timp, profunda indignare faţă de tentativa unor politicieni ţâşniţi de pe centura politicii şi a Capitalei, de a transforma acest tragic accident rutier într-o murdară armă politicianistă, de atacare a unui Guvern pe care nu-l vor putea răsturna niciodată prin vot popular! Pentru că românii nu vor accepta niciodată mizeria morală şi ambiţiile hoţilor dovediţi de a se întoarce prin orice mijloace la “ciolan”!  Este nu numai meschin, este nu numai dezgustător, este de-a dreptul necreştinesc, neromânesc şi inuman să foloseşti tragedia unui om şi a unei familii în scopuri politicianiste, cum ar fi acela de a te răzbuna pe un viceprim ministru care rămâne credincios cuvântului dat şi angajamentelor asumate.
Dumnezeu să-l odihnească pe poliţistul şi omul Bogdan Cosmin Gigină! Şi, pentru că este o sărbătoare creştinească astăzi, Dumnezeu să-i ierte şi pe politicienii de doi bani, a căror lăcomie şi sete de putere au luat-o înaintea bunului simţ!
 
Honor et Patria! Vae victis!
 
Biroul Operativ Central al SCMD
Col.(r) dr. Mircea Dogaru, Preşedinte
Gl.Fl.aer.(r) Iosif Bălan, Secretar General
Col.(r) Valeriu Pricină, Vicepreşedinte