joi, 21 ianuarie 2016

Comunicat - ultime precizari organizatorice adresate participantilor la mitingul care se va desfasura la 24 ianuarie a.c. la Bucuresti, Piata Victoriei, incepand cu ora 11.00




-         In atentia Filialelor SCMD si a organizatiilor Societatii civile care vor participa la miting -

1.     Autocarele si microbuzele care se vor deplasa din provincie spre Bucuresti, vor fi asteptate si preluate de catre echipaje ale Politiei rutiere, care vor intampina manifestantii la principalele puncte de intrare in Bucuresti si, incepand cu 10.30, ii vor conduce spre Piata Victoriei. In acest scop rugam sefii mijloacelor de transport sa comunice la Secretariatul General al SCMD  numerele de inmatriculare,  pana vineri, 22.01.2016, ora 11.00 si, la intrarea in Bucuresti, sa afiseze pe lunetele autobuzelor si microbuzelor afise/bannere cu textul "PARTICIPANTI LA MITING". Punctele de preluare sunt:
a.     DN 1 - Fantana Miorita;
b.     A1 - Militari, Alveola de la Scoala de soferi  
c.      DN 2 -  Parcul Plumbuita
d.     Pentru cei care vin cu trenul, in Gara de Nord exista patrule ale Jandarmeriei care au misiunea de a indruma catre Piata Victoriei pe manifestanti.
2.     Responsabilul organizatoric al manifestatiei este dl. Gl. Fl. Aer. (r) Balan Iosif. Rugam membrii SCMD, sefii de delegatii si pe toti manifestantii, sa respecte intocmai indicatiile domniei sale privind locurile de amplasare a diverselor grupuri de manifestanti si alte precizari organizatorice. Persoanele care vor incerca sa provoace tulburari sau diverse conflicte, vor fi predate imediat jandarmilor, pentru evacuarea din zona mitingului.
3.     Presedintii de sindicate si ONG-uri participante, sunt rugati sa comunice, tot pana la 22.01.2016, ora 11.00, la Secretariatul General al SCMD, numarul de participanti, numele si prenumele sefului de delegatie si daca vor sa ia cuvantul in timpul manifestatiei.
4.     In ceea ce priveste manifestatia de la Iasi, revenim cu precizarea ca la aceasta va participa NUMAI FILIALA SCMD IASI.

Contact Secretariat General, Tel. 0736600961, E-mail: sindicatulmilitarilor@gmail.com

PRESEDINTELE SCMD
Col. (r) dr. Mircea DOGARU