marți, 5 ianuarie 2016

MASURI PRIVIND MAREA ADUNARE POPULARA DIN 24 IANUARIE 2016


 -         In atentia membrilor SCMD, ai ONG-urilor rezervistilor, ai sindicatelor si ONG-urilor partenere din CNSC –
Doamnelor si domnilor,
SCMD a depus ieri la Primaria Generala a Capitalei, adresa alaturata, solicitand aprobarile pentru manifestatia din 24 ianuarie a.c. O recomandam spre lectura tuturor cetatenilor manipulati de presa si de vasnicii basisti din ministere, cum ca militarii s-ar bate numai pentru cuantumul pensiilor lor. Nu, luptam impreuna pentru anularea practicilor neconstutionale ale guvernelor, pentru salarii si pensii decente atat pentru civili cat si pentru militari. Luptam pentru drepturile militarilor dar si ale parintilor, sotiilor si copiilor nostri civili!
Noi, SCMD, continuam in rezerva sa ne facem datoria sacra a militarului de aparator al democratiei constitutionale si al drepturilor intregii natiuni. Drepturi si sociale si nationale! Si aceasta pentru ca urmam inca indemnul lansat in urma cu 195 de ani, la Pades, de un locotenent in rezerva: Patria este norodul iara nu tagma jafuitorilor”! 
Drept urmare, convocam pe 24 ianuarie, in Piata Victoriei, in vechea traditie ostaseasca, “Adunarea Norodului” adica “Tara”. Numai uniti vom putea apara dreptul la existenta demna, al generatiilor actuale, al celor viitoare, al insasi natiunii si statului, omagiind sacrificiile inaintasilor care ne-au lasat mostenire o Tara, numita Romania, de care isi bat joc profitorii externi si interni, de 26 de ani!
Celor care doresc sa participe la eveniment, le solicitam sa transmita datele necesare (numar de participanti, mijloace de deplasare, etc.) pe e-mail sau telefonic, Secretariatului general al SCMD.
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU