luni, 18 ianuarie 2016

SCRISOARE DESCHISA ULTIMULUI DINOZAUR DIN ROMANIA
Subiect: Adunarea populara din 24 ianuarie 2016
Draga tovarase Dinozaur,
Dupa cum poate ai stiut dar ai uitat, noi, militarii si politistii, depunem juramant de credinta fata de natiune, reprezentata de Tara, adica de Stat, “presedintele nostru de onoare” fiind Parlamentul Romaniei, ca unic reprezentant al natiei. Nu am jurat sa aparam “chiar cu pretul vietii” vreun puternic al zilei care astazi este adulat si maine este injurat si-si scrie memoriile prin puscariile patriei.
Misiunea noastra este nu numai sa aparam independenta si suveranitatea Romaniei ci si toate drepturile natiunii, incepand cu dreptul la viata, la munca, la sanatate, la invatatura, la trai decent, ceea ce impune salarii si pensii decente, adica la tot ceea ce ne traseaza drept misiune Constitutia prin sintagma “democratie constitutionala”. Toate acestea sunt cuprinse, in interesul militarilor, politistilor si intregii societati civile, in programul manifestarii organizata de SCMD pe data de 24 ianuarie a.c. Solicitam respectarea democratiei pentru rezervisti prin retragerea aberantei OUG nr. 57/2015 care desfiinteaza o lege organica, incetarea discriminarii rezervistilor membri ai uniunilor de creatie de catre Casa Nationala de Pensii, prin sistarea indemnizatiilor de creatie. Solicitam incetarea discriminarii revolutionarilor si militarilor prin ticaloasa OUG nr. 95/2014. Solicitam guvernului acordul pentru reluarea in urgenta a proiectului Legii salarizarii unice, un nou proiect de lege pentru pensile civile, respectarea promisiunilor privind cuantumul salariului minim si celei de-a 13-a pensii pentru parintii si fratii nostri.
Ce vezi dezonorant in cele de mai sus, stimate Dinozaur? Daca onoare si demnitate inseamna pentru tine sa pocnim din calcaie, aplecandu-ne pana la pamant ca sa pupam mana care tine biciul, uita ca existam, asa cum si noi ne straduim sa uitam ca, din pacate, inca mai existi si nu iti este de loc jena sa scuipi foc si pucioasa!
Daca mai ai vreo urma de demnitate in tine, retrage-te in Istorie! Nu inainte insa de a atrage atentia acolitului tau, generalul cu un cer de stele si de grade masonice pe epoleti, mare profesor universitar dr., fin analist de talie galactica, si patriot la depuneri de coroane, dl. ILIESCU Mihai, care se pregateste sa dea o noua dovada de loialitate fata de noii puternici conjucturali, convocandu-si adeptii pe 21 ianuarie a.c., spre a le da ca misiune “onoranta” de lupta, contracararea rezervistilor care cer respectul fata de ei si de natiune, drepturile lor si ale natiunii, acolo unde se mai pot obtine … in strada! Alatura-te asadar, paganule, rugilor noastre catre Dumnezeul tuturor, sa le dea si acestora “mintea romanului cea de pe urma”. Numai asa te vom ierta, pentru deceniile de umilinta, uitandu-te cu totul!
Fara stima
Col.(r) Mircea DOGARU

Presedintele SMCD