vineri, 11 noiembrie 2016

MITING ANTIGUVERN
PIATA VICTORIEI, MARTI 15 NOIEMBRIE A.C. DE LA ORA 10.00
   
             In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC, ai ALTERNATIVEI NATIONALE, a tuturor rezervistilor si bugetarilor 

Doamnelor si domnilor,
Federatia Nationala UNIREA a Pensionarilor din Romania organizeaza un miting antiguvern, marti la orele 10.00 pentru a protesta impotriva opozitiei Guvernului fata de Proiectul noii Legi a pensiilor. In buna traditie a CNSC, domnul presedinte Dumitru COJANU ne solicita sprijinul.
Va reamintim faptul ca acest Guvern al marii tradari nationale, impus prin lovitura de stat de agentii Soros, si-a inceput misiunea in contextul manifestatiilor organizate de aliatii nostri, Federatia Oierilor de Munte, la Parlament si de noi insine in Piata Victoriei. Am cerut atunci Guvernului Cioros” sa se legitimeze, tinandu-si promisiunile legate de: noua Lege a salarizarii unitare; noua Lege a pensiilor; a 13-a pensie; abrogarea Art. 40 din OUG nr. 57/2015 si a OUG nr. 95/2014, crearea a noi locuri de munca, etc.
Guvernul nu numai ca si-a incalcat promisiunile dar, in plina perioada de crestere economica declarata, ia masuri de austeritate, distruge sau vinde ultimele structuri productive de stat din domeniul strategic, nu acceseaza fonduri europene si se straduie ca orice ban ce se produce in Romania sa ia calea strainatatii.
Pentru toate acestea va chemam pe toti cei disponibili, marti 15 noiembrie a.c. la orele 10.00, in Piata Victoriei, sa ne tinem promisunea facuta Tarii, in urma cu un an: sa-l conducem pe Ciolos impreuna cu toti agentii lui, nu spre fotoliul de prim-ministru, ci spre aeroportul Otopeni cu bilet numai dus.
Vremea este prielnica! Spre disperarea tuturor marilor asasini economici mondiali, sponsorul lui Hillary Clinton, George Soros, a fost zdrobit in SUA de nationalistul Donald Trump. A venit timpul, ca si in Romania, agentii lui Soros, deja dezavuati in Israel, Germania si Ungaria, sa fie scosi in decor cu toti ciolosii, nicusoridanii si clotildele lor. Basca pseudoanalistii politici si teleastii care i-au servit pe cei ce nu ne permit sa traim ca romani si europeni in Romania, pana in noaptea alegerilor, spre patru dimineata, cand si-au dat seama ca au pupat fundul care nu trebuia. Va garantam ca serviciul de slugi care a scos in decor Alternativa Nationala si alte forte patriotice, astazi regreta pentru ca urmeaza decontul. Epoca Ciolos-Iohannis s-a terminat, ca si Uniunea Euro-germana!
Veniti, asadar, la mitingul organizat de seniorii nostri care dau fiilor si nepotilor, intru apararea drepturilor la viata ale romanilor, adevaratul exemplu de responsabilitate civica. In mod deosebit ii asteptam pe rezervistii din M.Ap.N. din Bucuresti si Ilfov carora aceeasi ticalosi, care au torpilat Legea pensiilor militare de stat prin infestarea OUG nr. 57/2015, le mai dau astazi o lovitura – nerestituirea, concomitent cu celelalte doua Case Sectoriale de Pensii, a sumelor abuziv retinute.
Fiecare categorie socio-profesionala are obiectivele sale. Toate la un loc sunt obiectivele natiunii si numai toti la un loc putem invinge! In Unire sta puterea!
Jos Ciolos! Afara cu tradatorii! Traiasca Romania!

Honor et patria! Vae victis!
Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU