miercuri, 24 mai 2017

MANIFESTATII S.C.M.D.
In atentia membrilor S.C.M.D. din Capitala si imprejurimi

Doamnelor si domnilor,

Intrucat majoritatea membrilor nostri nu lucreaza pe Internet sau isi verifica mesajele din cand in cand, atunci cand le permite statutul de bunic sau de agricultor amator, va transmitem rugamintea de-ai contacta pe toti cei pe care ii cunoasteti, mobilizandu-i la manifestatiile organizate de S.C.M.D., luni 29 mai si marti 30 mai a.c., dupa cum urmeaza:
  • Luni 29 mai, incepand cu orele 11.00, vom merge la Ministerul Muncii (la Palat, langa sediul M.A.I.) spre a o atentiona pe doamna ministru Lia Olguta Vasilescu. Vina domniei sale este ca a plecat urechea la minciunile “penalilor” armatei (expresia ii apartine fostului ministru gl. Corneliu Dobritoiu, care estima numarul lor la c. 4000) care boicoteaza Legea pensiilor militare de stat spre a nu fi descoperite falsurile facute de basisti cu ocazia aplicarii OUG nr. 1/2011. Este imperios necesar s-o lamurim pe dna. ministru, inainte de a o lua pe urmele lui Boc si a bulversa sistemul de pensii, cu un nou proiect de lege unitara;
  • Marti 30 mai a.c., vom fi prezenti la mitingul din Parcul Izvor, in fata Camerei Deputatilor, cu ocazia dezbaterii si votarii Proiectului Legii salarizarii unitare. Dorim scoaterea Articolelor 40 si din Lege si din OUG nr. 57/2015 si introducerea unui articol referitor la ajutoare si salariile compensatorii. Drepturile se obtin prin lupta hotarata, nu prin balacareli prin facebook-uri si prin amintiri la sprit!

Intrucat dorim sa solicitam participarea a 50 de reprezentanti, ca observatori, la dezbaterile pe lege, in Camera Deputatilor, cei care vor sa fie prezenti in balcoane sa ne trimita la Secretariatul General al S.C.M.D., pana vineri 26 mai orele 12.00, numele, prenumele, adresa de domiciliu, seria si numarul B.I./C.I., pentru lista de identificare ce trebuie depusa la secretariatul general al Camerei Deputatilor.

Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU