vineri, 13 ianuarie 2017

COMUNICAT PRIVIND REPROGRAMAREA
SEDINTEI C.D. AL S.C.M.D.
-         In atentia doamnelor si domnilor vicepresedinti –

      Doamnelor si domnilor,
  
 In urma discutiilor cu domnul vicepresedinte col.(r) Popescu Victor, data fiind situatia posibilitatilor de transport si prognoza meteo pentru luna ianuarie a.c. (ger, viscol, polei) Biroul Operativ Central a luat decizia reprogramarii sedintei C.D., care se va desfasura la Pitesti, pe data de joi 02.02.2017, incepand cu orele 11.00
      Tematica dezbaterilor va fi comunicata in timp util.

Honor et patria! Vae victis!

Biroul Operativ Central

miercuri, 4 ianuarie 2017

COMUNICAT PRIVIND CONVOCAREA COMITETULUI DIRECTOR
In atentia membrilor C.D.

Urandu-va, inca o data, un An Nou fericit si plin de impliniri, va transmitem ca, in urma discutiilor cu domnii vicepresedinti col. (r) Tudosie Stefan si col. (r) Popescu Victor dar si cu financiarul S.C.M.D., Biroul Operativ Central a luat decizia comutarii sedintei de lucru a C.D. din data de 12 ianuarie in data de 19 ianuarie 2017 si de la Bucuresti la Pitesti. Asadar, sedinta C.D. se va desfasura la Pitesti, joi 19 ianuarie a.c. incepand cu orele 12.00. Ordinea de zi si locatia vor fi comunicate la inceputul saptamanii viitoare.
ACTUALIZARE: Din motive obiective, sedinta CD se replanifica la 02.02.2017. Celelate precizari legate de ora si loc raman valabile.

LA MULTI ANI !

Biroul Operativ Central