miercuri, 4 aprilie 2018


Se intampla in anul Centenarului,
An al definitivarii distrugerii structurilor militare
Prin legile „LOV” (V)

Actiuni revizioniste marca UDMR la Bruxelles


UDMR a organizat, joi 22.03.2018, la Bruxelles, şedinţa grupului parlamentar, la care a fost invitat secretarul general al PPE, Antonio Lopez-Isturiz White. Pretextul l-au constituit ultimele evoluţii ale situaţiei privind reînfiinţarea ilegala a Liceului Romano-Catolic din Târgu Mureş, pe proprietate romaneasca, în special decizia CCR de luni 19 martie a.c., prin care proiectul de lege al Uniunii a fost declarat neconstituţional. In paralel, membrii grupurilor parlamentare ale UDMR s-au întâlnit, şi cu europarlamentarii maghiari din Partidul Popular European. Scopul acestor actiuni a fost devoalat de presedintele UDMR, Kelemen Hunor:
Atât timp cât avem reprezentanţi maghiari în Parlamentul European, cauza maghiară, problemele maghiarilor din România trebuie aduse în atenţia forului european. Toate discuţiile de la Bruxelles au avut scopul de a transmite Uniunii Europene necesitatea soluţionării problemei minorităţilor naţionale autohtone. Maghiarii din România trebuie să se bucure de aceleaşi drepturi în ţara lor la fel ca celelalte minorităţi autohtone din Tirolul de Sud, Finlanda şi Belgia”.

In deplina complicitate, presedintele asa-zisului Consiliului National Secuiesc, Izsak Balazs i-a inflamat pe ungurii si pe ungurizatii, adica pe romanii, sasii, secuii, evreii, tiganii, etc. deznationalizati prin maghiarizare si care actioneaza astazi ca secesionisti unguri sub numele aberant de „secui” prin comunicatul din 28 martie a.c.:
Consiliul Naţional Secuiesc este o reprezentare publică a AUTONOMIEI POPORULUI SECUIESC. Vrem autonomie teritorială pentru Ţinutul Secuiesc, care acoperă întreaga populaţie. În conformitate cu secțiunea 8 din statut: în conformitate cu statutul actual de autonomie, în conformitate cu legile generale ale statului, de autonomia ţinutului secuiesc se bucură orice cetățean român care are reședința permanentă în oricare dintre locurile Pamantului secuiesc...
De ce apreciază Consiliul Legislativ că dorim autonomie etnică? Termenul "etnic" nu se află în proiectul nostru de lege, ci într-o legislaţie în vigoare astăzi, în Legea 2/1968! Această lege face ca aspectul etnic și relațiile culturale ale populației să fie un criteriu pentru desemnarea liniilor de comitat (Explicatie lexicala tip Kovesi – n.n.). Prin urmare, atacul este la o lege legal recunoscută de România. Ieri, i-am spus Comisiei pentru Drepturile Omului a Parlamentului român că acestea sunt supuse responsabilităţii personale”.

In tot acest timp, minunatii nostri politicieni fac pe orbii si se prefac doar ca iau masuri pentru Centenarul Unirii, ca lupta pentru justitie, dreptate sociala si existenta nationala. Iar miile de comunisti ai strazii, adica tradatorii in slujba multinationalelor, le tin isonul cu urlete legate de diversiunile anilor 1989-1990, punand inconstient umarul la executarea ordinului extern de dezmembrare a Romaniei prin federalizare!

Paste fericit, romane!


Honor et Patria! Vae Victis!

Departamentul Relatii al SCMD