vineri, 18 mai 2018

Desconsiderare totala


DESCONSIDERARE TOTALA
-         In atentia tuturor romanilor votanti –

Independenta Romaniei, proclamata la 9 mai 1877, a costat Armata romana 10.000 de eroi, cazuti la datorie. Razboiul Reintregirii, 969.000 de militari, cazuti in lupta pentru idealul Romaniei Mari. Al Doilea Razboi Mondial, 381.664, morti in Campania din Est si 169.500, in Campania din Vest, plus miile de ofiteri lichidati in temnite, din ordinal ocupantului sovietic, de catre internationalistii kominternisti ai caror fii si nepoti ne lichideaza, astazi, sistematic, in numele aceluiasi Comunism, numit Globalism. La Revolutie au cazut 242 de militari, impuscati profesionist, cu un glonte in frunte, de antrenatii prin Afganistan sau prin lagarele din Ungaria, Austria si Germania. Sub steag NATO, am mai pierdut 40 de militari, pana acum, la care se adauga un numar dublu de schiloditi pe viata.
Pe 9 Mai trebuia sa aniversam Ziua Independentei de Stat a Romaniei si Ziua Victoriei impotriva Germaniei Naziste, depunand flori ale recunostintei pe mormintele Eroilor Neamului. Cu un presedinte neamt si un ministru al Apararii, filozof, nu am facut nimic din toate astea. Ar fi trebuit sa dea, macar, un comunicat prin care sa-si exprime recunostinta fata de Eroii Neamului. Nu au facut-o pentru ca, dupa distrugerea structurilor militare prin OUG 59/2017 a LOV, nu mai este necesar. De bun simt, si-a felicitat jandarmii ministrul de Interne, dna Carmen Dan, dar cu o floare nu se face primavara. Noi, militarii, recent insultati de fostul presedinte Basescu, inca asteptam mesajul recunostintei actualului Comandant Suprem.
Si a fost si Ziua Eroilor, ieri,17 Mai. Spectacol cu torte, in stil masonic, la Buzau si, in rest, nimic! Nu mesaje de multumire din partea Presedintelui sau a ministrului Apararii! Tot doamna Carmen Dan, saraca! Ba, mai mult, daca tot au fost sa depuna coroane, generalii si amiralii nostri au primit ordin sa le depuna, ca la Constanta, nu la monumentele militare, ci la cele ale Eroilor Revolutiei. Revolutionarii nu au fost lasati! Pentru ca nu mai este nevoie nici de ei, nici de noi!
In decembrie 1989, doua categorii si-au dat viata in strada, clamand LIBERTATEA – revolutionarii si militarii. Printre picioarele supravietuitorilor s-au strecurat sobolanii, s-au catarat pe cascavalul Puterii in care si-au infipt dintii si acolo au ramas pana astazi. Si, pentru ca de “maurii” care si-au facut datoria nu mai este nevoie, iau, de aproape 10 ani, masuri represive si impotriva militarilor si impotriva revolutionarilor. Halal!
Semnez, aceste randuri, cu dezgust si durere, ca MILITAR IN TARA NIMANUI! Fara comandanti, fara presedinte, tradat din toate partile si fara sperante de viitor!
Dumnezeu sa-i ierte, ca noi nu putem!
Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU